Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti nem fáradtatok bele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem fáradtatok bele a társkeresésbe?

Figyelt kérdés

a visszautasításokba, hogy mások már csomó emberen túl vannak neked meg egy sincs

hogy a lányok többsége, kétszínű, buta, álszent, önző, anyagias, kéjvadász élőlény

abba hogy nem is adnak esélyt kibontakozni, hogy megmutasd ki is vagy csak mert a külsőd nem tetszik nekik.

2015. ápr. 18. 21:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

azért az összes nő eddig mindig visszautasított, és próbálkoztam mindenfélénél, mindenhogy!

és egyébként de, mert a nők Csak a külsőt nézik, és nincs kivétel!

2015. ápr. 18. 21:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Normális nő normális srácot keres, ez ilyen egyszerű.Tehát vagy rossz helyen keresgélsz, vagy benned van a hiba.

És hidd el, hogy van olyan srác,akivel 5 perc beszélgetés is elég, hogy eldöntsem, hogy nem akarom jobban megismerni.

Már amit itt előadtál számomra kizáró ok. Nem így kell gondolkodni a nőkről és a párkapcsolatokról.

Én nő létemre csalódtam eleget. Sok pasiról, aki érdeklődtek irántam sokszor kiderült, hogy csak a szexre hajtanak. Nekem is voltak olyan időszakaim, amikor azt mondtam, hogy nem kell senki, jobb egyedül. És mindig olyankor lett egy komolyabb érdeklődő, mert látták rajtam, hogy nem erőltetem a dolgot. Aki görcsösen próbál mindenáron társat magának, az is ijesztő.

Szólítsd meg a lányt,ismerkedj, de hagyd meg neki a lehetőséget, hogy nemet mondjon, nem dől össze tőle a világ. Hidd el, hogy rögtön vonzóbb leszel a szemükben.

2015. ápr. 18. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:

12 nél a pont

Én is rengetegszer nyomultam és votl oylan hogy a csaj simán ágybabujt velem aztán mondta hogy neki ennyi kellett... ez így tényleg szar érzés volt, mert akkro még elhittem hogy a nők csak azzal akit szeretnek...

Vannak hülye nők de a nagyrésze igenis még normális... Csak szar helyen keresgélsz... sőt nem is keresgélsz csak itt picsogsz ahelyett hogy bevetnéd magad az emberek közé és keritenél valami klasz csajt... A nővel úgy kell bánni mint a hímestojással, de olykor azért rendbe is kell tenni, hogy ne nőjön a fejedre... ezek azok a kompromisszumok amikről beszéltem... nem vagyok szép srác de érdekes ha nagyon akarok találok magamnak nőt..

Csak nekem nem nő kell hanem Egy Nő :)

2015. ápr. 18. 22:46
 14/15 anonim ***** válasza:
#12: Csak nem mindegy, hogy milyen az az elutasítás. Lehet normálisan is, meg lehet hazudozással, hárítással is. Lehet úgy, hogy "bocs, de ezért és ezért nem jössz be nekem", meg lehet úgy is, hogy "de jó veled beszélgetni, végre egy normális ember", aztán jön a szó nélküli eltűnés, vagy úgy is, hogy "persze, elmegyek veled", utána meg szintén nyomtalan eltűnés a vége. És az állítólag normális, értelmes lányok többsége is ez utóbbi megoldást választja, én már sorozatosan jártam így. Nagy részükkel nem lehet normálisan, tartalmasan elbeszélgetni, kb. a bulizás, telefonos facebookozás az, ami leköti őket, semmi több.
2015. ápr. 18. 22:47
 15/15 anonim ***** válasza:
ma 22:46 én mindenhol ismerkedek net élőben még is az egekben az elvárások a nőknek így maradnak a csitrik
2015. ápr. 18. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!