Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem fáradtatok bele a társkeresésbe?
a visszautasításokba, hogy mások már csomó emberen túl vannak neked meg egy sincs
hogy a lányok többsége, kétszínű, buta, álszent, önző, anyagias, kéjvadász élőlény
abba hogy nem is adnak esélyt kibontakozni, hogy megmutasd ki is vagy csak mert a külsőd nem tetszik nekik.
azért az összes nő eddig mindig visszautasított, és próbálkoztam mindenfélénél, mindenhogy!
és egyébként de, mert a nők Csak a külsőt nézik, és nincs kivétel!
Normális nő normális srácot keres, ez ilyen egyszerű.Tehát vagy rossz helyen keresgélsz, vagy benned van a hiba.
És hidd el, hogy van olyan srác,akivel 5 perc beszélgetés is elég, hogy eldöntsem, hogy nem akarom jobban megismerni.
Már amit itt előadtál számomra kizáró ok. Nem így kell gondolkodni a nőkről és a párkapcsolatokról.
Én nő létemre csalódtam eleget. Sok pasiról, aki érdeklődtek irántam sokszor kiderült, hogy csak a szexre hajtanak. Nekem is voltak olyan időszakaim, amikor azt mondtam, hogy nem kell senki, jobb egyedül. És mindig olyankor lett egy komolyabb érdeklődő, mert látták rajtam, hogy nem erőltetem a dolgot. Aki görcsösen próbál mindenáron társat magának, az is ijesztő.
Szólítsd meg a lányt,ismerkedj, de hagyd meg neki a lehetőséget, hogy nemet mondjon, nem dől össze tőle a világ. Hidd el, hogy rögtön vonzóbb leszel a szemükben.
12 nél a pont
Én is rengetegszer nyomultam és votl oylan hogy a csaj simán ágybabujt velem aztán mondta hogy neki ennyi kellett... ez így tényleg szar érzés volt, mert akkro még elhittem hogy a nők csak azzal akit szeretnek...
Vannak hülye nők de a nagyrésze igenis még normális... Csak szar helyen keresgélsz... sőt nem is keresgélsz csak itt picsogsz ahelyett hogy bevetnéd magad az emberek közé és keritenél valami klasz csajt... A nővel úgy kell bánni mint a hímestojással, de olykor azért rendbe is kell tenni, hogy ne nőjön a fejedre... ezek azok a kompromisszumok amikről beszéltem... nem vagyok szép srác de érdekes ha nagyon akarok találok magamnak nőt..
Csak nekem nem nő kell hanem Egy Nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!