Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret, de miert csinalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, de miert csinalja velem ezt a ferjem?

Figyelt kérdés
Tobb mint 2 eve elunk egyutt, az elso evben egy rossz szo nem volt kozottunk. A 2. evben nagyon gyorsan valtozott a ferjem,meg mindig a mai napig is. Elso evben tart karokkal vart amikor talalkoztunk,orult amikor telefonaltam neki es hallotta a hangomat,orult az sms eimnek,szerette ha atoleltem,masziroztam,puszilgattam,szerette amikor elalvas elott atoleltuk egymast,szerette az utcan a kezenfogva jarast, es meg sorolhatnek par dolgot. De tavaly nyartol,minden az ellenkezoje lett. Nem latom h. boldohg lenne amikor varom ot az allomason, azt mondta ne hivjam ot, csak majd o hiv engem, ne kuldjek sms t mert nem lesz tobb penz a kartyamon ha ez elfogy, azt mondja, ha o mar az agyba kerul, ott semmi oleles mert o 1 perc mulva szeretne mar aludni, az utcan csak en fogom a kezet o csak logatja az ujjait.Este a hazaerkezesekor vacsora utan csak a laptop minden nap 3 v. 4 ora hosszaig. Kozben en minden jovalkedveskedekneki,olelgetem maszirozom es puszilgatomot,mert nagyon szeretemot.De o ezeket alig viszonozza.Es ejjel 1 korul amikor kikapcsolja a gepet,mar mint irtam, 1 perc uitan aludni akar. Minden heten meglepetessel varom ot haza. Tegnap este csak 8 kis meglepetessel vartam ot, az sem volt jo neki. Azt mondja szeret es fontos vagyok neki,es tudom h.senkije nincsen, de akkor miert valtozott meg ennyire? Mit tegyek? Miert csinalja ezt velem?

2015. ápr. 17. 16:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát azt elhiszem hogy te szereted a férjedet,abban viszont hogy ő is ezt érzi irántad abban nem vagyok biztos.Mert elég egyértelmű jeleit adja annak hogy már nem vagy neki olyan fontos mint a kapcsolatotok elején.Ha logikusan átgondolod a dolgokat akkor erre te is rájössz.Hisz a leírtak alapján minden és mindenki fontosabb számára nálad.A haverjaival van kedve és ideje telefonálni,ráadásul arra a pénzt sem sajnálja.Amikor otthon van akkor 3-4 órán át laptopozik,aztán amikor éjjel 1-kor lefekszik akkor közli hogy max egy ölelés...Te meglepetésekkel várod őt,amiket ő magasról és nagy ívben leszar.

Szóval ezek mind olyan jelek amikből számomra az jön le, hogy már nem szeret téged.Lehet hogy simán csak megunt téged,Elmúltak az érzelmek.A szerelem már csak ilyen,nem tart örökké.És az is lehet hogy van valakije.És hidd el,nem fogja bevallani.Nyilván azt mondja hogy nincs senkije,téged szeret,fontos vagy,stb.Viszont ha ez tényleg igaz lenne akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést.Mert akkor boldog lennél mellette.Nem rágódnál azon hogy mi lehet a baj,hogy mit rontottál el.

Az a helyzet,hogy egy kapcsolat működjön,ahhoz két ember kell.Nálatok viszont csak te teszel meg ezért mindent.Te őszintén szereted a párodat,hűséges vagy és biztos vagyok benne,hogy sokan szeretnének egy ilyen feleséget mint te.Viszont a párod ezt a rengeteg szeretetet,ezt a törődést,azt hogy érte élsz,ezt sajnos egyáltalán nem értékeli.És te egyre csak gyötröd magad,napi szinten meglepetéseket találsz ki neki,hogy majd hátha akkor egy kicsit kedvesebb lesz hozzád.Szerintem nem érdemli meg.Te viszont legalább annyit megérdemelsz,hogy őszinte legyen hozzád.Ülj le vele és kérdezd meg hogy miért ilyen.De ne hagyd hogy lerázzon a szokásos dumájával.Legyél határozott,mert jogod van tudnod hogy miért alakultak így a dolgok.

2015. ápr. 18. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!