Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha szoktam hallani, amint a férjem, amikor úgy gondolja, hogy én alszom, maszturbál mellettem. Ez nekem nagyon fáj. Miért csinálja?
vagy ritkán van szex
vagy egyszerűen unalmas
vagy nem vagy már kívánatos a számára
valószínű azért, mert tőled kevés szexet kap.
és azért melletted, hogy hátha felébredsz rá, és mégis beszállsz.
esetleg tedd ezt - szexeljetek többet!
1: mert férfi.
2: mert elér a keze a farkáig.
Nem kell ezen fennakadni. Pl. épp elálmodozik a filmben látott színésznőről, feláll, és ráránt. Kicsit rájön a kangörcs, téged nem akar felkelteni, vagy épp egyszerűen csak erre vágyott.
A magömléshez nekik ilyenkor elég két perc, gyorsan megvan, kevés energiabefektetéssel, csak magára figyel, és jó.
Normális esetben a szeretkezés sokkal tovább tart, elsősorban rád figyel, és nem csak egy futó "kangörcs", hanem erős nemi vonzalom okozza.
Az sincs kizárva, hogy azért nem téged ébreszt fel, mert két perc múlva ő is aludni szeretne.
:)
Nyugi. Ez olyan a pasiknál, mint a reggeli merevedés. Az egészséges libidó és potencia jele, nem arról szól, hogy már nem kíván, vagy túl kevés neki a szex. Egészséges, felnőtt férfinak a "kiverés" nem szex.És szerintem jobb is ez így. (16 évesen még a szex és a maszturbálás ugyanaz, ahogy a kedves válaszolókon is jól lemérhető, mert más tapasztaltuk nincs.)
Maszturbálj te is! Attól, hogy szereted és kívánod a férjed, még jó érzés lesz, és jobban megérted, ő miért csinálja. Mert miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!