Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, de miert csinalja velem ezt a ferjem?
Figyelt kérdés
Tobb mint 2 eve elunk egyutt, az elso evben egy rossz szo nem volt kozottunk. A 2. evben nagyon gyorsan valtozott a ferjem,meg mindig a mai napig is. Elso evben tart karokkal vart amikor talalkoztunk,orult amikor telefonaltam neki es hallotta a hangomat,orult az sms eimnek,szerette ha atoleltem,masziroztam,puszilgattam,szerette amikor elalvas elott atoleltuk egymast,szerette az utcan a kezenfogva jarast, es meg sorolhatnek par dolgot. De tavaly nyartol,minden az ellenkezoje lett. Nem latom h. boldohg lenne amikor varom ot az allomason, azt mondta ne hivjam ot, csak majd o hiv engem, ne kuldjek sms t mert nem lesz tobb penz a kartyamon ha ez elfogy, azt mondja, ha o mar az agyba kerul, ott semmi oleles mert o 1 perc mulva szeretne mar aludni, az utcan csak en fogom a kezet o csak logatja az ujjait.Este a hazaerkezesekor vacsora utan csak a laptop minden nap 3 v. 4 ora hosszaig. Kozben en minden jovalkedveskedekneki,olelgetem maszirozom es puszilgatomot,mert nagyon szeretemot.De o ezeket alig viszonozza.Es ejjel 1 korul amikor kikapcsolja a gepet,mar mint irtam, 1 perc uitan aludni akar. Minden heten meglepetessel varom ot haza. Tegnap este csak 8 kis meglepetessel vartam ot, az sem volt jo neki. Azt mondja szeret es fontos vagyok neki,es tudom h.senkije nincsen, de akkor miert valtozott meg ennyire? Mit tegyek? Miert csinalja ezt velem?
Nagyon elsietted az esküvőt. :/ Ez így nem működik. Az nem normális dolog, hogy elutasítja a közeledésedet, az lenne a természetes, ha vágyna az ölelésedre, simogatásodra, az meg végképp abszurd, hogy munka után nem veled tölti az idejét hanem ennyi időn keresztül a gépen lóg. Totálisan elhanyagol. Amikor ide leírtál, mondd el neki, és azt is, hogy vagy sürgősen változtat vagy akkor mehet tovább. Bár szerintem ez is felesleges, ez a kapcsolat sajnos már halálra van ítélve, nem jó embert találtál. :/
24/L
2015. ápr. 17. 16:35
2/11 anonim válasza:
*amit ide leírtál
2015. ápr. 17. 16:35
3/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, koszi h.irtal. Eppen az elobb hivott telefonon, azt mondja este menjek eleje es megyunk setalni. ;erdezem minek setalunk, amikor akkor is csak a haveroknak telefonales mi pedig alig beszelunk,csak megyek mellette.
2015. ápr. 17. 16:54
4/11 anonim válasza:
Szerintem te változtál és látod másként és ezt vetíted rá. Gondolkozz el ezen kicsit. És kicsit én központú a hozzáállásod, lehet nem, de gondolj bele ebbe is, csak tipp ennyi infóból.
2015. ápr. 17. 17:01
5/11 A kérdező kommentje:
En valtoztam? En latom maskent? Igen en CSAK annyiban valtoztam,h.naprol napra jobban szeretemot, minden de minden masodoercben csak a boldogsagat akaromlatni,imadomot az elsonaptol esw soha nemakaromot elvesziteni. Dehogy valtoztam,esetleg csak pozitiv iranyba.Megsemfordul a fejemben h.en nem akaromot,v.unalmas lenne.Dehogyis.
2015. ápr. 17. 17:55
6/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, de a laptop billentyuje nem a legjobb
2015. ápr. 17. 17:56
7/11 anonim válasza:
Kicsit átérzem a helyzeted, bár nálunk azért nem egészen így van. Szerintem túl sokat teszel érte. Én is ilyen vagyok és nekem is ez ösztönösen jön és fáj ha nem viszonozzák kellőképpen. Én a helyedben kicsit visszafognám magam, nem mennék folyton elé, nem csinálnék állandóan meglepetéseket.
2015. ápr. 17. 17:58
8/11 anonim válasza:
Igen...hatha ha visszafogod azt amit adsz akkor hatha jobban fog o adni....de ez igy sem jo mert nem harmonikus hanem jatszmazas
....nem tudod igy megbeszelni vele ezt? Mert egyertelmuen van problema
N27
Hany evesek vagytok? Mondjuk a kor nem szamit csak kivancsi volnek.
2015. ápr. 17. 18:17
9/11 anonim válasza:
Azt hiszem hogy ennek a kapcsolatnak már annyi.
2015. ápr. 17. 19:39
10/11 A kérdező kommentje:
Mindketten 40 evesek vagyunk, es szeretjuk is egymast mert mindketten erezzuk h. fontosak vagyunk egymasnak, bizunk egymasban es egyutt is akarunk maradni. Csak a leirt problemaimra szeretnem tudni a valaszt. Varok mi lesz en mindent megteszek h. minden a regi legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!