Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek! Több, mint 2 éve kapcsolatban élek a párommal, de valami nem jó. Mit tegyek?
Előző válaszolónak: Mi is szakítottunk nyáron, de akkor ő velem, de aztán újra jött és kibékültem vele, mert hiányzott, bár már akkoris voltak bennem dolgok, amiket nem szerettem benne, de amikor szakított nem érdekelt, nekem 2hónapig tartott a sírás, aztán amikor talán túlléptem, akkor jött békülni. Félévig jó is volt minden, de most megint hasonló problémák vannak, és újabak is jelentkeztek.
Illetve még annyi, hogy te írtad, hogy ne azért legyek vele mert kényelmes, biztonságos. Nem csak azért vagyok, hanem mert úgyis gondolom, hogy nem találok jobbat, nem az anyagiakra gondolok, hanem h én túlzom el a dolgokat, és rájövök, hogy mást se tudnék jobban szeretni, és más meg se tenne értem ennyit, és ezért félek itt hagyni, mert nem akarom megbánni.
Bocsi, nem ehhez a kérdéshez akartam írni. Természetesen nem kamu.
Kérdező, lépj tovább. Tudom, hogy nehéz, mindenkinek az. De megtapasztaltad már, hogy együtt nem megy a szekér. 2 év elég ahhoz, hogy elmúljon a szerelem, és az meg is teszi; elmúlik. Néha valami magasabb, de nyugodtabb, tisztább érzelembe csap át, de az esetek döntő többségében érdektelenségbe. Nálatok is ez utóbbi történt. Nincs ezen mit szégyellni, vagy bánni, ezt egy természetes folyamat. Tovább kell keresni a nagy Ő-t, mert hidd el, érdemes! Nekem nagyon sok időmbe és kapcsolatomba került, mire megtaláltam, de megtaláltam. És megérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!