Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bezzeljem meg a parommal, hogy egy csomo minden bant ebben a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Elegge idiota felfogasa van, mindent azzal intez el, hogy ez van o ilyen. Meg o valahogy ugy kepzeli az eletet, hogy eszik-alszik-dolgozik, nem is egyszer hangsulyozta, hogy neki ezek a legfontosabb dolgok az eletben. Kossz bameg, en meg mi vagyok? Igazabol erre sem adott egyertelmu valaszt.
Nem egyszer neki ultem, hogy na most akkor beszelunk, de korulbelul a kilincs is ilyen reakcioval hallgatott volna vegig. Neha szivesen lecsapnam egy tompa kapaval, vagy ott hagynam a fenebe. De elobb szeretnek a vegere jarni ennek a hulye kapcsolatnak, mert egyszeruen nem tudom, hogy mi a szerepem ebben a kinlodasban?
2014. szept. 24. 15:14
1/2 anonim válasza:
Lehetek őszinte? Te csak a cselédje vagy, tudod főz, mos, takarít. Gondolom nem is foglalkozik veled eleget. De hisz mondta, nem te vagy a legfontosabb neki. Biztos vele akarod folytatni tovább? Nem akar megváltozni, még a kedvedért sem. Szerintem ne várj sokat tőle.
2/2 A kérdező kommentje:
Szerencsere nem csinalok neki ilyeneket, mert fiatal a kapcsolat. Amikor kettesben vagyunk, marmint az agyban olyan maximalisan ram figyel, ilyen szintu figyelmet soha egyetlen partneremtol sem kaptam meg az agyban. A tobbi meg siralmas.
2014. szept. 24. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!