Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek! Több, mint 2 éve kapcsolatban élek a párommal, de valami nem jó. Mit tegyek?
ajjaj
baj van nagy
a fejedben
próbálj rendet csinálni a kobakodban
Ülj le és beszéld meg vele.
Egyébként meg megjegyezném, hogy ilyenkor nagyon jó lehet annak, aki viszonzatlanul szeret téged (már ha van ilyen, mert néznie kell, ahogy egy ilyennel vagy együtt, mikor ő a csillagokat is lehozná neked.
Utolsó válaszod előtti válaszoló vagyok.
Értem, mit érzel... De észrevetted amúgy, hogy pontosan te írtad le, hogy nem olyan, amilyen fiú neked kéne? Amilyen fiú tökéletes lenne? Ha akivel most együtt vagy, eddig nem változott meg, ezután sem fog, ebben biztos lehetsz. Bocsánat, hogy ezt írom, de aki ennyire semmibe nézi a barátnője érzéseit, akkor még a szeretetét is megkérdőjelezném... Egy ilyen fiúval a továbbiakban csak rosszabb lesz. Tégy magadnak egy szívességet! Miért szenvedsz, ha nem muszáj? Ha találhatnál olyat is aki neked adná az életét is? Aki nem csak a csillagokat, de a holdat is lehozná neked??
Ha arra gondolok, hogy vége, teljesen, igazából, ez jut eszembe: SZERETEM
Rossz, hogy ilyen, sok a baj, de úgy érzem, hogy szeretem, ha azt mondják szakítsak, rossz érzés tölt el, hogy nem akarok, miért? mert szeretem....Tudom, hogy azt írtam, hogy nem tudom, hogy mit érzek, mert nem is. Mert se vele se nélküle
Először is, képzeld el magad ebben a párkapcsolatban 3-4 év múlva. Szerinted mennyire lennél megkeseredett ha folyamat ezt éreznéd ilyen hosszú időn keresztül? Oké hogy biztonságos, és járt utat a járatlanért ne, de gondolod, hogy megéri?
Előző barátommal csak 1 évig voltunk együtt, és az utolsó 2-3 hónapban már csak kényelemből, meg érdekből voltam vele, próbáltam szeretni de nem ment. Na nekem már ez a pár hónap szenvedés is betett, és örülök neki, hogy végül szakítottunk. Pár hónapra rá megint összejöttünk, de nem tartott sokáig, mert megint ugyan azok a problémák jöttek elő. Kellett pár hónap míg továbbléptem, de most randizgatok, illetve megint szerelmes vagyok. :)
Szakítás után én is sírtam, és folyamat azon gondolkoztam, hogy vajon meg lehetett ezt menteni? Mert hát olyan jól megvoltunk, és annyi sok szép közös emlék. De ez kb. egy hétig tartott. És a második szakítás még egyértelműbbé tette, hogy nem passzoltunk. Nem azt mondom, hogy ha egy kapcsolatban van egy pici hiba, akkor már rögtön szakítani kell, de ha egy ilyen nagy probléma huzamosabb ideig fennáll, még úgy is, hogy párszor megbeszéltétek, de nem javult a dolog, akkor szerintem annak a kapcsolatnak nincs jövője. Egy idő után vagy te dobnád be a törölközőt, vagy ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!