Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit tegyek! Több,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek! Több, mint 2 éve kapcsolatban élek a párommal, de valami nem jó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én mindigis azt gondoltam, hogy akkor szeret igazán valaki valakit, ha azért tesz meg érte dolgokat, hogy boldognak lássa. Nálunk úgy érzem nem tesz értem a párom. Vannak dolgok, amiket én fontosnak találok, de ő logikátlannak, és is dolognak, és nem akar engedni belőle, soha, még ha előtte bőgök, akkor se. Nekem nem elég, hogy kedves velem, meg minden jó, de a nagy problémáknál nem lehet vele beszélni. Illetve rossz, hogy folyton feldobom azt, hogy szakítsunk, hiszen úgy érzem, hogy felesleges így együtt lennünk. De nem tudom mit kellene tennem, mert ha 2-3napig nem beszélünk hiányzik, és félek, hogy nem találok nála jobbat, aki jobban törődne velem, és akár illendő, akár nem, akinek van stabil anyagi háttere. Félek, hogy találok olyat, aki jobban megért, de nem tud nekem annyit adni, mint ő, és talán nem lesz velem kedves, és a kisebb dolgokban mindig velem. Nem tudom, hogy szeretem-e a párom, vagy félek az újtól. Nem tudom mit tegyek.

2015. ápr. 16. 21:26
1 2
 1/12 RRR ***** válasza:

ajjaj

baj van nagy

a fejedben

próbálj rendet csinálni a kobakodban

2015. ápr. 16. 21:28
 2/12 Mr. S ***** válasza:
Ebből nekem az jön le, hogy nem szereted csak a kényelem és biztonság érzet miatt vagy vele. Sztem ez nem nagyon jó
2015. ápr. 16. 21:32
 3/12 A kérdező kommentje:
Én se tudom sajnos eldönteni, hogy most inkább azért vagyok vele, mert kihasználom, vagy azért, mert úgy gondolom, hogy boldogabb nem lehetek mással. Mert tényleg félek attól, hogy elhagyom és "lenyúlják" előlem, és örök életembe bánni fogom, hiszen szeretett, és jó volt együtt, és most azt mondom, hogy szeretem. e akkoris rossz belegondolni, hogy a nagy dolgoknál elvárja, hogy én tegyem amit ő akar, akármennyire is fáj nekem, és emiatt érzem úgy, hogy kezdek eltávolodni tőle. Amikor mondom neki, azt feleli, de ha ő tenné meg amit én kérek, akkor nem lenne önmaga, és akkor ő érezné úgy ahogy én.(Dobtam már be azt, hogy kompromisszum...tehát egyszer én egyszer enged, de mikor odaérünk sose működik)
2015. ápr. 16. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:

Ülj le és beszéld meg vele.

Egyébként meg megjegyezném, hogy ilyenkor nagyon jó lehet annak, aki viszonzatlanul szeret téged (már ha van ilyen, mert néznie kell, ahogy egy ilyennel vagy együtt, mikor ő a csillagokat is lehozná neked.

2015. ápr. 16. 21:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Én mondom neked, szakíts vele!! Most kb megfogalmaztad pontosan, amit volt barátom iránt éreztem... Hidd el, ha valami nem jó egy párkapcsolatban és láthatólag nem is lehet megoldani, akkor annak nincs jövője. Egy ilyen párkapcsolattól szerintem van sokkal jobb is. Biztosan találnál olyat, aki jobb hozzád és akkor visszagondolva, kívülről nézve azt fogod mondani, "Úr Isten, de buta voltam, hogy nem szakítottam hamarabb". (De ez csak az én személyes tapasztalatom)
2015. ápr. 16. 21:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak a a probléma, hogy én meg se akarom bántani, és már többször mondtam ki a szakítást, de aztán 1 nap múlva visszamentem. És igen, lehozna nekem egy-két csillagot, de nincs értelme, ha nem vágyom rájuk. Tudom, hogy szeret, ez nem kétség, de nekem akaratos természetem van, és nekem olyan fiú kell, aki megteszi értem a fontos dolgokat. Pl. ha féltékeny vagyok egy lányra, mert előttem udvarolt neki, és sírok, hogy ne menjen el hozzá húsvétkor, akkor tegye meg értem, és ne azt mondogassa, hogy ennek semmi értelme, csak barát, és ő engem szeret, és nála ez hagyomány, és ne akarja abbahagyni, és nem akar bunkó lenni, hogy a többi lányhoz elmegy, de ahhoz nem. Most komolyan...én ezt értem. De fontosabb neki, hogy ne bántsa meg, mint én...Végig nézte, hogy sírok, nagy balhét levágtam, hogy ne menjen, és képes volt megtenni. Én úgy gondolom, hogy elégnek kellett volna lennie annak, hogy látja, hogy mennyire fáj nekem, és nem miattam nem elmennie, hanem maga miatt, mert hogy fáj neki, ha engem szomorúnak lát. De nem.Ha nem tudom megmagyarázni logikusan, akkor az már hülyeség..
2015. ápr. 16. 21:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszod előtti válaszoló vagyok.

Értem, mit érzel... De észrevetted amúgy, hogy pontosan te írtad le, hogy nem olyan, amilyen fiú neked kéne? Amilyen fiú tökéletes lenne? Ha akivel most együtt vagy, eddig nem változott meg, ezután sem fog, ebben biztos lehetsz. Bocsánat, hogy ezt írom, de aki ennyire semmibe nézi a barátnője érzéseit, akkor még a szeretetét is megkérdőjelezném... Egy ilyen fiúval a továbbiakban csak rosszabb lesz. Tégy magadnak egy szívességet! Miért szenvedsz, ha nem muszáj? Ha találhatnál olyat is aki neked adná az életét is? Aki nem csak a csillagokat, de a holdat is lehozná neked??

2015. ápr. 16. 22:21
 8/12 A kérdező kommentje:

Ha arra gondolok, hogy vége, teljesen, igazából, ez jut eszembe: SZERETEM

Rossz, hogy ilyen, sok a baj, de úgy érzem, hogy szeretem, ha azt mondják szakítsak, rossz érzés tölt el, hogy nem akarok, miért? mert szeretem....Tudom, hogy azt írtam, hogy nem tudom, hogy mit érzek, mert nem is. Mert se vele se nélküle

2015. ápr. 16. 22:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Kamu.
2015. ápr. 16. 22:46
 10/12 anonim válasza:

Először is, képzeld el magad ebben a párkapcsolatban 3-4 év múlva. Szerinted mennyire lennél megkeseredett ha folyamat ezt éreznéd ilyen hosszú időn keresztül? Oké hogy biztonságos, és járt utat a járatlanért ne, de gondolod, hogy megéri?

Előző barátommal csak 1 évig voltunk együtt, és az utolsó 2-3 hónapban már csak kényelemből, meg érdekből voltam vele, próbáltam szeretni de nem ment. Na nekem már ez a pár hónap szenvedés is betett, és örülök neki, hogy végül szakítottunk. Pár hónapra rá megint összejöttünk, de nem tartott sokáig, mert megint ugyan azok a problémák jöttek elő. Kellett pár hónap míg továbbléptem, de most randizgatok, illetve megint szerelmes vagyok. :)

Szakítás után én is sírtam, és folyamat azon gondolkoztam, hogy vajon meg lehetett ezt menteni? Mert hát olyan jól megvoltunk, és annyi sok szép közös emlék. De ez kb. egy hétig tartott. És a második szakítás még egyértelműbbé tette, hogy nem passzoltunk. Nem azt mondom, hogy ha egy kapcsolatban van egy pici hiba, akkor már rögtön szakítani kell, de ha egy ilyen nagy probléma huzamosabb ideig fennáll, még úgy is, hogy párszor megbeszéltétek, de nem javult a dolog, akkor szerintem annak a kapcsolatnak nincs jövője. Egy idő után vagy te dobnád be a törölközőt, vagy ő.

2015. ápr. 17. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!