Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy visszaszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy visszaszerezzem?

Figyelt kérdés
Az egesz ott kezdodott,hogy Szeptember 2-án új suli ,új kozosseg.Aztan meglattam ot.Az az elso latasra szerelem dolog volt.Egyfolytaban ot neztem ,ot kerestem ,kerdezgettem masokat rola.Aztan egyik baratnommel joban lett ,igy hozzam is kozelebb kerult.Elkezdtunk beszelgetni.Aztan megkertem baratnomet ,hogy kerdezgesse rolam ,hogy tetszem e neki meg ilyesmik.Es kiderult ,hogy az erzes kolcsonos.3 het mulva jott a golyadiszko es o kulon hivott.Meglepetesemre bevalotta ,hogy mindent azert csinalt,hogy kozelebb legyen hozzam es ,hogy o mar masodik nap eszrevett engem.Tehat szerelmet vallot.Osszejottunk.Soha eletemben nem voltam ilyen boldog.Mintha egy filmben lennek ,az egesz varazslatos volt.Szerelmes voltam,ahogy o is.De volt egy kis zokkeno.Nagyon gatlasos vagyok masok elott,tehat nem szerettem ,ha masok elott olelget,vagy puszilgat,mert egyszeruen az jart a fejemben ,hogy masok mit szolnak.Egy honap utan elgondolkodtam a dolgokon.O annyira joszivu es annyira jo ember.Nem erdemeltem meg,tobbet akartam neki adni,nem akartam ilyen hulyen viselkedni.Bemagyaraztam magamnak ,hogy o jobbat erdemel ,aki megad neki mindent.Igyhat szakitottam vele.Soha nem ereztem akkora fajdalmat ,mint akkor.Legszivesebben a nyakaba ugrottam volna ,hogy tudja ,hogy nagyon szeretem.De inkabb eljatsszottam a kozonyos lanyt,akit nem is erdekel ez az egesz,csakhogy nehogy megtorjek.Mindent a fejemhez vagott.Hogy en ot kihasznaltam ,tonkretettem.Hogy o szerelmes volt es ezt csinaltam vele.Napokig sirtam ,ahanyszor meglattam a suliban ramjott a kesztetes ,hogy elmondjam neki az igazat.Lattam rajta ,hogy szenved.De o nem latta rajtam ,hogy en mennyire utalom ezert magam.Utana sokszor beszeltunk ,neha hulyesegbol rairtam ,hogy hianyzik ,aztan orakig lelkiztunk,sokszor ugyvolt ,hogy megint megprobaljuk ,de mindig belemhasitott ez a hulye gondolat.Ez volt öt honapja.Meg mindig szeretem.Ahanyszor egymasra nezunk ,tudom ,hogy mindketten ugyanarra gondolunk.De nem ! Nem en kellek neki.Nem erdemlem meg. Meterekrol izzott a levego.Beszeltunk ugyan ,probaltunk baratok lenni,de a baratok nem igy neznek egymasra.Aztan elerkezett az aminek orulnom kellett volna,de megsem tettem.Osszejott egy evfolyamtarsunkkal. Az elejen nem ereztem semmit.Aztan egy ejszaka vele almodtam ,es azota minden ramzudult.Ereztem ,hogy ez nem mehet igy.Rairtam.Aztan midnen erzelem elojott reszemrol es reszerol is .Leirta ,hogy neki en vagyok a legjobb ,és ,hogy soha nem fog elfelejteni,mindig szeret es mindig ram gondol,hogy milyen jo lenne velem lenni. Aztan mondta ,hogy ha masik lannyal szakit es osszejon velem az egesz suli utalna minket.Dehat egyszer hallgattam masokra ,azert csinaltam ekkora hulyeseget ,ezt tobbet nem teszem meg.Az egekben voltam ,beleeltem magam ,hogy megint az enyem lesz es soha nem engedem el.De ez nem volt ilyen konnyu.Mivel a baratnoje is a mi sulinkba jar,egy percet nem tudtunk ebszelni,maradt csak a vagyakozas a szemunkben.Aztan ramirt ,hogy hagyjuk az egeszet ,mert neki baratnoje van és ,hogy o elfelejt engem.Teljesen osszezuhantam.A depressziohoz hasonlo tuneteim vannak.Orokolten panikbeteg vagyok es egyre tobb rohamom van .Felek,nem akarom elvesziteni.Eltudnam hinni amiket ir,de latom a szemeben ,hogy nem igy van ahogy leirta.Sokan mondtak ,hogy varjak,mert az ido mindent megold.Emlekszem ot honapja is azt mondtam neki,hogy ha megis egyutt kell lennunk egyutt leszunk.Tudom,hogy ez tiszta sablonnak tunik ,egy atlagos tinikalandnak.De kepzeljetek el nektek milyen volt az elso szerelem.Akkor megtudjatok ezt erteni. Ez tenyleg maga volt a varazslat.Segitsetek,ugyerzem belepusztulok.Ha barmi kerdes van ,szivesen valaszolok.15/L

2015. ápr. 7. 10:09
 1/3 anonim válasza:
Tényleg csak vak egy kicsit... Nem tudok sokkal jobbat mondani, amint a pótlék csajjal lesz egy kis bökkenő,te máris ott leszel és vissza fogod kapni. légy vele folyamatos kapcsolatban, érdeklődj iránta, ne add fel. nehéz lesz, de az első kis zavarnal jó lesz, meglatod!
2015. ápr. 7. 10:27
 2/3 anonim válasza:
várj *
2015. ápr. 7. 10:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Megprobalok varni :) De nehez.
2015. ápr. 7. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!