Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Visszaszerezzem?
Figyelt kérdés
Egy hete szakítottam a barátnőmmel.4,5 év után.
Az oka az volt hogy már nem éreztem azt a lángot,ami anno volt,így nem voltam biztos benne hogy szeretem.
Face2Face megmondtam neki hogy,az érzéseim már elhalványultak iránta,így nem akarok becsapni,és rabolni az idejét.Sokat is veszekedtünk és nem is igazán illünk össze,de szeretem basszus.
Most ürességet érzek.Totális ürességet,azt mondta hogy szeret,amikor elváltunk.Most is a könnyeimmel küszködök hogy hogy lehettem ekkora barom,hogy elengedtem,nem is probáltam megjavítani a kapcsolatot.
Szerintetek lenne esélyem és értelme visszaszerezni?
20 F 21 L
2014. okt. 12. 21:59
2/5 anonim válasza:
4,5 és fél év után ezt szerintem még meg lehet próbálni. És ha visszamész, ne a kifogásokat keresd, hanem kérj bocsánatot először is ez nagyon fontos és beszélj vele úgy, hogy megértsen. Drukkolok.
3/5 anonim válasza:
próbáld meg. De egy biztos: szenvedni fogsz.
4/5 anonim válasza:
20 eves vagy, elotted az elet. Amit erzel az normalis, majd elmulik. A vilag tele van csajokkal, hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!