Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy visszaszerezzem a "nagy szerelmem"?
új jelölt van a képben.
az ellen meg ajándékkal csak lejáratnád magad.
1 módszer van ebben az esetben a hiúság felébresztése.
nem könnyű tudom,de fel kell csípned egy tőle jobb csajt,ha az ismerőse akkor még jobb,és nem mutathatsz gyengeséget előtte egy percre sem esenghetsz.
ezzel bebizonyítanád,hogy értékes vagy,tőle jobb csaj fut utánad,erős maradtál,sőt fejlődtél és pikk-pakk már jönni is fog fészen a-mi van veled mostanában én úgy unatkozom-szabvány dugni akarok veled üzi.
Nemhiszem, hogy mas lenne a dologban.. Tudtam vegig a fb jelszavat es nem beszelt senkivel sem.. Nekem is sirva mondta el, hogy sajnalja de nemtud mitcsinalni elmult a szerelem..
Masik csajt meg honnan szedjek ossze?..:d nem akarnek amugy massal osszejonni de ez a feltekennye tevos dolog bevalhatna, ha lenne ra alkalmas szemely..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!