Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legbiztosabb módja, hogy visszaszerezzem a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Tegnap szakított velem. Mi a biztosabb módszer? Ha megpróbálok a kedvében járni és futni utána, vagy ha megpróbálom pozitívan szemlélni a dolgokat és nem éreztetem vele mennyire szarul vagyok, sőt még csak nem is keresem egy ideig. Ti hogyan csinálnátok?2014. dec. 15. 16:33
1/10 anonim válasza:
Hát én először is vennék egy vadi új BMW-t...
2/10 A kérdező kommentje:
#1 Nem hülyeség. :)) Bárcsak menne.
2014. dec. 15. 16:36
4/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta elmúlott a szerelem, úgy érzi nem illünk össze. 2 éve és 2 hónapja voltunk együtt.
2014. dec. 15. 16:39
5/10 anonim válasza:
Kérdés, hogy milyen körülmények közt szakítottatok. Tipikusan akkor van esélyed, ha érzed hogy írányodban heves érzelmekre képes, még ha azok most nagyon negatívak is, valamely sérelem miatt. Akkor nincs nagyon esélyed, ha kb. ilyen indokkal szakított, figyelj te rendes srác vagy, de nekem kicsit túl unalmas.
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon heves érzelmekre képes. Viszont mielőtt szakítottunk egy hétig nem találkoztunk mert "nem ért rá". Gondolom készült a szakításra.
2014. dec. 15. 16:43
7/10 anonim válasza:
Semmi módon ne akard visszaszerezni. 2 év pontosan annyi idő, ami alatt lebomlik az oxitocin, innen pedig nincs visszaút. Lépj tovább, keress mást, és őrizd jobban a szerelmét.
8/10 A kérdező kommentje:
Másrészt most nagyon maga alatt van nyelvvizsgája, jogsi megszerzés, érettségi miatt. Ezen kívül sokszor vesztünk össze hülyeségeken. Vagy amikor nem jött ki a szülinapomra mert angol prezentációt kellett készíteni vasárnap este, akkor megharagudtam rá.
2014. dec. 15. 16:45
9/10 anonim válasza:
Közben olvastam az előző hozzászólásod, ha ezt nyugisan mondta, akkor ez nem egy érzelmi kitörése volt, hanem tudatos döntése. Ebben a helyzetben elkezdenél másik csajokkal randizgatni, úgy hogy arról ő is másoktól értesüljön (ha kell megbíznák ezzel barátot, haver csajt) és közben nagyon finoman keresném a társaságát.
Ha a csaj nem tenné szóvá hogy csajozok, akkor tudomásul venném, hogy már nem akar tőlem semmit, ha viszont igen, akkor el kezdeném mondani neki hogy "ők csak pótlékok, Te voltál a nagy szerelmem, de sajnos rám untál, férfi ember kénytelen tovább lépni..." szöveggel kezdeném húzni az agyát.
10/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nyugisan mondta. De ezt megpróbálom. :)
2014. dec. 15. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!