Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliban egy lesmarolt egy csaj de nekem van baratnom es ot nagyon szeretem! Szerintetek ez mar megcsalas?
Én nem tekinteném ezt megcsalásnak:) Viszont nem is vagyok olyan féltékeny típus, mivel tudom, hogy a barátomat csak én érdeklem. Szerintem mondd el neki, így csak megemészt a bűntudat(pedig nem kell, nem tettél rosszat). A barátnőd meg azt hisz, amit akar. Ha bízik benned, akkor nem fog patáliát csapni.
Majd írd meg hogy döntöttél, érdekelne:)
Nem mondom el mert belebetegedne:/ megtartom magamnak es majd elmulik ez a rossz erzes mivel tenyleg szeretem tiszta szivembol!nem er annyit hogy ezen osszekapjunk tul jo kapcsolat ez nekem
Es tobbet jelent nekem igy elhalvanyul majd ez a rossz erzes!:) remelem hogy nem megcsalas ez hogy elutasitottam a csajt nyugtass meg legyszives legalabb te ismeretlen !:)
Nem megcsalás, legalább is én nem tekintenèm annak:) viszont az, hogy nem mondod el...:/ figyelj, egyszer minden kiderül, és én inkább azon akadnék ki, hogy nem mondtad el. Onnantól már nagyon nehéz kimagyarázni, mert azt hinné, hogy csak menteni próbálod magad (hiszen ha valóban így történt, miért hazudtàl róla/miért titkolóztál?). Amennyiben olyan jó a kapcsolatotok, amilyennek állítod, akkor bíznia kell benned (és ha nem így van? akkor kibújt a szög a zsákból, azaz még sincs minden rendben). Te legyél korrekt, legyen tiszta a lelkiismereted, csak ez számít. Egyébként sok sikert és boldogságot nektek! Szeresd így a barátnődet továbbra is, mert nagyon ritka az ilyen:)
18/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!