Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mitévő legyek?
Nem tudom, hány évesek vagytok, de a barátnőd nagyon éretlen.
Írtad, hogy Ő nem keres téged, csak Te őt. Aztán meg azt, írja, hogy gondolkodnia kell(ez sosem jó), Meg azt, hogy "kapsz egy utolsó esélyt". Mire fel? Mit csináltál? Tudod egyáltalán? Mondta?
Szerintem itt arról van szó, hogy a királykisasszonyt nem udvaroltad körbe eléggé, plusz megemlítetted, hogy ő is érdeklődhetne felőled. Szimplán buta egy kapcsolathoz. És nem is szeret, mert ha szeretünk valakit, keressük.
A véleményemet ne vedd kézpénznek, mert ezt csak a te egyoldalú, hiányos infóid alapján szűrtem le. Te tudod, mi lehet igaz erre a helyzetre.
Szerintem hagynod kellene. Végül is ő küldött el. Az embernek néha el kell veszítenie a jót, hogy tudja, az jó neki(mármint téged, hogy tudja, hiányzol-e neki). Ha nem keres 1-2 hétig, keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!