Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első Valentin napunkra kerül sor, de most nem tudom, mitévő legyek?
A problémát az okozza, hogy egyrészt nem tudom mit vegyek neki - még csokit se nagyon lehet, mert néha megeszi, néha nem, másrészt nem tudom, hogy ő egyáltalán vesz -e valamit, vagy foglalkozik -e vele. Kicsit olyan típusú a lány, aki annyira nem foglalkozik az ünnepekkel, ajándékokkal, nem tartja olyan nagyon fontosnak ezeket a dolgokat. DE, lehet, hogy a Valentin nap az pont az neki..
Arra gondoltam, hogy a legjobb az lenne, ha megkérdezném tőle, hogy mit gondol a Valentin napról. Szerintetek?
Szerintem a csokinak és a virágnak (vörös rózsa) minden lány örülne, eleve már csak azért is, hogy eszedbe jutott és gondolsz rá!
Ez egy szép gesztus lenne, ti pasik mindig olyan bonyolultan gondolkodtok! ...
:)
A pláne pedig, hogy ezzel nem fogsz mellé lőni ...!
Szerintem én nem tudom ő mit gondol a valentin napról.
Csináld azt hogy nem veszel semmit és másnapra tutira kiderül mit gondol a valentin napról.
Pl. szeretnél-e közös programot Valentin napra kérdéssel meg is oldottad.. mármint ha van közös program ötleted :)
Minél előbb kérdezd meg, semmiképp se holnap. Nekem legalábbis lelombozó lenne, ha az ünnep reggelén kérdeznél rá.
Ha néha megeszi a csokit akkor nyugodtan vegyél neki.
Vegyek, ne vegyek, jaj mit csináljak?
Ezért is hivják a valentin napot a kétségbeesés napjának.
Mondom a tutit, mig tart a valentin nap bezárod a szekrénybe. Mikor kiengeded vagy örül neked vagy kapsz egy marha nagy pofont. Vagy ez vagy az, de legalább eldölt a dolog és nem kell tovább tépelödnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!