Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit adtok a parotoknak valentin napra? Nincs tul sok penzem sot eggyaltalan nincs de megis szeretnek neki adni valamit. Otlet?
Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 17:48
2/8 opened paradise válasza:
Süss valamit,ha van otthon liszt.
3/8 A kérdező kommentje:
5000ft
2015. febr. 12. 17:56
4/8 opened paradise válasza:
Ebből akármit tudsz.
Ha nem menne,akkor add ide nekem és sütök neki valamit a nevedben :D
5/8 A kérdező kommentje:
Sutni szinte minden nap sutok. Ezert gondoltam hogy valami mast kene csak nem tudom mit
2015. febr. 12. 18:00
6/8 anonim válasza:
Sok mindent vehetsz neki annyiért. Te tudod, hogy mit szeret, minek örülne. Vehetsz akár valami kiegészítőt, ruhát, bármit, amit szeret. De ezt csak te tudhatod, hogy minek örülne.
7/8 anonim válasza:
Ha lenne párom sem vennék neki semmit.Hülyeségnek tartom ezt a Valentin napot.
8/8 anonim válasza:
Lány vagy fiú vagy? :D
Ha lány (azt vettem ki az írásodból), akkor talán egy jó könyv szóba jöhet. Persze ha szeret olvasni. Vagy vidd el valahova ebből az 5000-ből. Kiállítás, buli, piknik a parkban (mostanában egész jó idő van...), utazzatok le a Velencei tóra egy fél napra sétálni, túrázni, vagy menjetek együtt valami fürdőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!