Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napra mit vegyek a baratomnak? Semmi otletem nincs. :. (
Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 18:09
1/8 anonim válasza:
Ket eletkirt azert irhattal volna
2/8 anonim válasza:
nagy ölelést és mondd mélyen a szemébe hogy szeretlek ?
4/8 A kérdező kommentje:
3.lany vagyok
2015. febr. 12. 18:22
6/8 anonim válasza:
Mi nem ismerjük a barátodat.
Lehet the rock a pasid,de lehet,hogy sp...érted.
És hát a két embernek biztos,hogy más kéne...sp-nek mondjuk egy bugyi,the rock-nak meg egy kúra sustanon:D
És,ha sp a pasid,akkor hiába ajánlom én a sustanont...vagy fordítva:)
8/8 anonim válasza:
Én sütök neki egy szív alakú kis sütit, mint tavaly. :) De idén mellé még varrok egy majmocskát is. :D (a majom elég...személyes a mi esetünkben. :D)
Csinál neki valamit a két kezeddel, de ne olyat, ami csak dísztárgy, annak nem sokan örülnek (lányok sem..). Süss neki, vagy vegyél valami szív alakú sütit/kaját és mondjuk írj egy hosszú szerelmes levelet.. :) Amiben leírsz az első találkozásotok óta mindent! Az összes érzésedet, az összes gondolatodat róla és kettőtökről... :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!