Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom 1 év után sem elfelejteni az ex-pasimat?
4 évig voltunk együtt, nagyon jó volt a kapcsolatunk, még ha távkapcsolatban is éltünk sokáig. A végére romlott meg az egész. Az most mindegy, hogy mit csinált(nem megcsalás), de még azt is eltudom neki nézni, még ha más nem is bocsátaná meg a helyemben. A szakítás után nem sokkal összejöttem egy régebbi közös ismerősünkkel, még mindig vele vagyok. Én szakítottam a volt jegyesemmel, de azóta is tartjuk a kapcsolatot. Néha-néha találkozunk, olyankor pedig felszínre tör minden érzelem mindkettőnk részéről. A végére már kihűlt a kapcsolatunk, de a szakítás óta ha meglátjuk egymást, akkor parázslik a levegő. Ő amikor tud, akkor keresi velem a testi kontaktust, többször volt már hogy megcsókolt, én meg hagytam magam. Tudom, hogy ez nem fair a mostani párommal szemben, kérlek ne nézzetek le emiatt. Előfordult már olyan, hogy direkt előtte tette meg. A párom viszont tudja, hogy milyen szerelem volt a miénk, nála pedig néha azt érzem, hogy "bosszúból" van velem vagy ilyesmi. Na de a lényeg, hogy nem tudom elfelejteni a volt partnerem. Pedig már 1 éve, hogy szakítottunk. Most volt egy olyan fél év, amíg nem találkoztunk, de hétfőn megint összefutottunk, és megint előjött minden. Néha nem tudom mi lett volna a helyes döntés, vele maradni vagy szakítani, de akkor ez tűnt a legjobb választásnak. De amint említettem, a mi kapcsolatunk nem volt akármilyen. Legbelül talán még mindig őt szeretem, de ezt már rengetegszer lezongoráztam magamban... Ti mit tennétek? Újrakezdenétek vele? Vélemény?
a pasi 35, én 23, a jelenlegi párom 33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!