Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfelejteni a pasimat?
Figyelt kérdés
1 hónapot jártunk és végül azért szakítottunk mert összejött egy másik lánnyal a hátam mögött..:/2012. jan. 2. 18:00
1/33 A kérdező kommentje:
*expasimat..
2012. jan. 2. 18:01
2/33 anonim válasza:
Hát szivem azon nincs igazán mit elfelejteni... 1 hónap az gyakorlatilag semmi.
4/33 A kérdező kommentje:
hát..szerrintem ha szeretsz valakit akkor nem tudsz nem gondolni rá..! ;)
2012. jan. 2. 18:07
5/33 anonim válasza:
nagy ütés a feje a megfelelő pontra! És máris amnéziás leszel :D
6/33 A kérdező kommentje:
jó ötlet.xD
2012. jan. 2. 18:08
7/33 anonim válasza:
kezd egy újjal, lehet elején nehéz lesz, de az idő gyógyít megha másba beleszeretsz az előző előtted kicsit lealacsonyodik....
8/33 anonim válasza:
nem ér annyit hogy vele foglalkozz ha átkúrt. ismerkedj új emberekkel, lazulj el, és egy idő után már úgyis más fog a fejedben járni ;)
9/33 A kérdező kommentje:
egy újjal?
2012. jan. 2. 18:16
10/33 A kérdező kommentje:
lehetséges..:):/ csak evvel az a baj hogy azóta volt egy gyerek akit már ovi óta szóval nagyon régóta ismerek és mindig barátok voltunk és összeakart velem jönni .. helyes és tényleg nagyon jófej de mikor közeledni próbált lesokkoltam..
2012. jan. 2. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!