Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom 2,5 év után elfelejteni?
Figyelt kérdés
volt egy barátom 2,5évvel ezelőtt :D távkapcsolatban voltunk és csak havonta taliztunk(3szor találkoztunk csak) akkor mondtuk hogy vége de ennek ellenére még ugy beszélgettünk egymással mintha lenne közünk egymáshoz!akkor ő is talált mást meg én is!azzal a barátommal 8hónapot voltam és most meg van egy 14hónapos kapcsolatom.Tegnap beszélgettünk azzal a gyerekkel akivel 2,5 éve szakitottunk,nagyon aranyos volt meg mondta hogyha kijárja az iskolát akkor értem fog jönni meg hogy mennyire szeretett annak ellenére hogy 3szor taliztunk csak .. most ez kattog az agyamba hogy milyen jó is lenne ha vele lehetnék!! pedig a mostani barátomat szeretem és nagyon jó a kapcsolatunk!! akivel 8hónapot együtt voltam azzal is az a gyerek miatt szakitottam mert akkor is elkezdtünk ugy beszélgetni és háát rájöttem hogy én még mindig őt szeretem!!! mit csináljak?? :(:( előre is köszi! :)2011. dec. 23. 15:39
1/4 anonim válasza:
(3szor találkoztunk csak)
Be nem teljesedett szerelem tipikus esete. Járnotok kéne egy ideig, aztán valószínűleg belőle is kiábrándulnál.
3/4 anonim válasza:
Pff..nem oltani akarlak De most mit szórakozol a mostani barátoddal, ha tudod hogy a másikat szereted?! Sajnálom szegény mostani barátodat...minél elöbb rendezd magadban a dolgokat
4/4 anonim válasza:
Próbálj a mostani barátodra koncentrálni :) A többit pedig egy ideig felejtsd el. Ne nézz vissza a múltba hanem a jelenben élj :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!