Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év után sem tudtam elfelejteni?
Én 2 hónap járás után nem tudtam elfelejteni életem nagy szerelmét. 1 évig ugyan ezt csináltuk mint ti most.
Aztán rámtalált a jelenlegi párom. Őt ezerszer jobban szeretem mint az előző páromat. boldog vagyok vele és ő is velem.
Azt tanácsolom neked hogy ne légy ostoba. Ha el akarja jegyezni a lányt, akkor valószínűleg rátalált egy olyan lányra akit ezerszer jobban szeret mint téged. Ne alázd meg magad. Hagyd békén őket, boldogságban. És léppj tovább! Járj el haverokkal és előbb utóbb rád talál a szerelem :)
Nem éri meg szerintem azt, amit csinálsz.
1. Ha nem vele foglalkoznál, megszeretnél más is.
2. Azért foglalkozol vele annyit, mert a "lehetőséget" látod benne, hiszen hamarosan eljegyez valakit, aki te is lehettél volna. De nem lettél - és ez a lényeg. Nem azért, mert valaki valamit elrontott, hanem azért, mert nem működött a dolog kettőtök közt valamiért. Hiába gondolod, hogy "működhetett" volna, a szerelemben nincs feltételes mód. Vagy működik, vagy nem.
"ez lehet :/ engem is el akart jegyezni és pont mikor ott volt már majdnem a gyűrű az ujjamon már épp csak 2 hónap volt hátra (szülinapomon akarta) otthagytam"
Akkor nem kellett, most már igen? Talán nem kellett volna hülyepics.a módjára viselkedni. Azt meg ne várd, hogy ilyen esemény előtt faképnél hagyott és még jóképet is vágjon hozzá, mikor visszaakarod szerezni és el akarod szakítani a mostani párjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!