Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szakított velem fél év után, ő 20 én 18 éves. Hogy tudnám elfelejteni?
Figyelt kérdés
Eltettem mindent ami rá emlékeztet (együtt éltünk fél évig) és próbálom elfelejteni de ez nagyon nem könnyű, iszonyatosan szerettem és ő nem akarja újra kezdeni. Elköltözött, soha többet nem fogom látni mert nagyon messze van. Hogy lehet ezt feldolgozni? Akit szerettem nem fogom többet látni, érezni, megfogni, mennyi idő alatt hevertétek ki a szerelmeteket?2010. jún. 17. 10:07
1/3 anonim válasza:
Hát lehet hülyének néztek majd, de nekem a 6 hónapos kapcsolatom nehezebb volt elfelejteni,mint a 3 éveset. Én elpakoltam minden közös emléket egy dobozba, amire ráírtam a nevét, és ha eszembejutott megnéztem, kisírtam magam, és utána jobb volt. Többet voltam a barátnőimmel, vásároltam, megújultam kivülről-belülről, buliztam, ahol egyáltalán nem pasiztam, az összeset lekoptattam, 4-5 hónap után már úgy gondoltam rá, hogy szép volt, jó volt, de sajnos vége lett, ez az élet rendje. Most van egy 8 hónapos kapcsolatom, amibe nagyon boldog vagyok, és örülök,hogy már vége. Csak azt tudom tanácsolni amit én is tettem, nehéz lesz, de csak az elején.
24/L
2/3 anonim válasza:
én is voltam ilyen helyzetben. nekem az első pár hónap iszonyatos volt! mindig sírtam, nem érdekelt semmi, csak rá gondoltam és azon voltam, hogy hátha valahol láthatnám, vagy ilyesmi. még egy darabig bombáztam is az sms-ekkel, de végül a barátaim kimozdítottak. minden este elmentünk valahova. nem volt hozzá kedvem de éreztem, hogy muszáj. egyik este mozi, másnap este bevásárlás, hétvégén strand, buli ezerrel. végül egy héten háromszor mentünk bulizni, iszogattunk, aztán végül jöttek a flörtölgetések és elkezdtem újra randizni, pedig még akkor nagyon hiányzott. hát közel egy fél évbe került, míg úgy érzetem, hogy már nem is hiányzik annyira. lett másik párom, így még könnyebb volt. neked is ezt tanácsolom. mindig menj valahova, kösd le magad valamivel, találj ki új hobbit. nagyon nehéz ez az időszak, de túl lehet élni. csak ne legyél egyedül, mert annál nehezebb, annál többet gondolsz rá. hívd a haverokat és menj bulizni. próbáld meg!
3/3 anonim válasza:
A felejtésben csak az idő tud majd segíteni. Addig is próbálj meg minél kevesebbet gondolni rá, méghozzá úgy, hogy amikor tudod, hogy egyedül fogsz maradni, és sok időd lesz gondolkozni, akkor menj el a haverokkal inni, bulizni stb. Találkozz csajokkal, flörtölj, ez felszabadít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!