Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfelejteni a pasimat?
Figyelt kérdés
1 hónapot jártunk és végül azért szakítottunk mert összejött egy másik lánnyal a hátam mögött..:/2012. jan. 2. 18:00
11/33 anonim válasza:
hasonló helyzetben vagyok, 2 éve ismertem a fiút, összejöttünk és 4 hónap után azzal a szöveggel szakított hogy nem érzi azt amit kéne, de kiderült hogy egy másik lány miatt van, rá két napra már összejöttek, de még ehhez is gyáva volt hogy elmondja az igazat. a legrosszabb hogy neki ez az egész nem jelentett semmit. hát ezzel nem lehet mit kezdeni :( az idő majd használ, legyél sokat a barátaiddal, kapcsolódj ki és próbálj meg valami elfoglaltságot keresni
12/33 anonim válasza:
keress te is mást:D mondjuk engem
13/33 A kérdező kommentje:
uhh.:/ hátigen .. legalább a barátokban meg lehet bízni.
és köszi a segítségeteket..:/:))
2012. jan. 2. 19:07
14/33 A kérdező kommentje:
mért ki vagy te??:DD
2012. jan. 2. 19:07
16/33 A kérdező kommentje:
Leaa..:D
2012. jan. 2. 19:11
18/33 A kérdező kommentje:
otthon .. pont a szomszéd mellet! :DDD
éste?
2012. jan. 2. 19:16
20/33 A kérdező kommentje:
de jóó neked..:DD
2012. jan. 2. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!