Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam benne a lelket?
Barátommal régóta ismerjük egymást, másfél éve kapcsolatban is vagyunk. Szinte mindennap találkozunk (ugyanaz a suli), mégsem untuk meg egymást. Ő most fog érettségizni és úgy volt vele, hogy a városban marad továbbtanulni, mert nekem is ezek voltak a terveim. De a jelentkezése leadása után rájöttem, hogy nekem Pest az ideális. Azóta furán viselkedik és azt mondja fél a jövőtől, mert nem tudná elfogadni, hogy a távolság miatt vége legyen és rémálmok kísértik. Én se akarom lezárni, de valamit tenni akarok, hogy ne érezze magát rosszul.
Egyébként erős a szerelmünk, biztos forrásból tudom, hogy már jövő hónapban meg akarja kérni a kezem (igen 19 évesen).
Inkorrekt húzást alkalmaztal...a jelentkezést tekintve. Le akarod pattintani?
Na, ha nem, akkor igyekezz haza hozza hetvegente, addig meg telefon, net van. Remélhetőleg nem azt csinalod, mint par csaj, akirol tudtam, hogy az egyetemi varosban is tartanak egy szeretot, otthon meg varta a pasi oket.
De én nem akarok tőle megszabadulni -.-
Csak még magam se tudom mit akarok, de ez sokszor így van :)
Ami biztos pont, hogy a kapcsolatom minden áron kell.
De várj, nekem a szöveg alapján az jön le, hogy te még nem most érettségizel, ő meg egy évig még abban a városban fog tanulni, ahol eddig is- és ahol te vagy. Nem? Egy év után amúgy átjelentkezhet másik iskolába, ha ugyanarra a szakra jelentkezik (itt most javítsatok ki, ha tévedek, ebben nem vagyok biztos) akkor max különbözetit kell tennie, de még évet sem veszít. Hol itt a probléma? Főleg, hogy nekem is úgy tűnik, mintha szívesebben jelentkezett volna oda. És ha mindketten Pestre mentek, már király minden, mindenki boldog.
Amúgy, nekem is úgy tűnne, ha velem történne ilyen, hogy direkt megvártad a jelentkezési határidő leteltét, hogy már ne tudja meggondolni magát.
De amúgy, ha ilyen kérdésekben bizonytalan vagy és ilyen hirtelen meggondolod magad- mert nyilván nem vonom kétségbe amit mondasz-, ha ennyire kiszámíthatatlan vagy, akkor egy ideig még nem lenne érdemes összeházasodnotok. A jegyesség meg elég gáz, ha évekig húzódik, egyetemistaként viszont nem tudom, milyen hamar tudnátok összeszedni egy esküvőre valónyi pénzt. De ez már off topic, csak személyes vélemény a témáról.
Na még egy hülye, aki a semmire eljegyezteti magát, aztán meg rajol a gyűrűs képpel fészbúkon, huha.... Grat!:D
Amúgy szerintem is átb.@sztad szegényt, mivel miattad adta le ide a jelentkezest, erre te meg közlöd vele hogy inkább Pestre mennél...érthető,hogy rosszul esik neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!