Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tartsam benne a lelket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartsam benne a lelket?

Figyelt kérdés

Barátommal régóta ismerjük egymást, másfél éve kapcsolatban is vagyunk. Szinte mindennap találkozunk (ugyanaz a suli), mégsem untuk meg egymást. Ő most fog érettségizni és úgy volt vele, hogy a városban marad továbbtanulni, mert nekem is ezek voltak a terveim. De a jelentkezése leadása után rájöttem, hogy nekem Pest az ideális. Azóta furán viselkedik és azt mondja fél a jövőtől, mert nem tudná elfogadni, hogy a távolság miatt vége legyen és rémálmok kísértik. Én se akarom lezárni, de valamit tenni akarok, hogy ne érezze magát rosszul.

Egyébként erős a szerelmünk, biztos forrásból tudom, hogy már jövő hónapban meg akarja kérni a kezem (igen 19 évesen).

2015. ápr. 1. 10:58
1 2
 1/19 anonim válasza:

Igazából nincs semmi probléma ha télleg szeretitek egymást és együtt akartok maradni.

Hétvégente tudnátok találkozni.A suli miatt ez csak átmenetileg lenne így:)

2015. ápr. 1. 11:04
 2/19 anonim ***** válasza:
Ez úgy hangzik mintha alaposan átejtetted volna. :)
2015. ápr. 1. 11:04
 3/19 anonim ***** válasza:
ügyes:)
2015. ápr. 1. 11:10
 4/19 anonim ***** válasza:
Attól fél, hogy messze leszel tőle, sok új srác az egyetemen nyomulni fog és jobban megszeretsz valaki mást majd lapát.
2015. ápr. 1. 11:11
 5/19 anonim ***** válasza:
A távkapcsolat sosem célravezető. :(
2015. ápr. 1. 11:12
 6/19 anonim ***** válasza:

Mintha direkt kiszúrtál volna vele.

Így is működhet a dolog, ha szeretitek egymást, nem lesz gond. De most viszont járj a kedvében.

Ha ő is jelentkezett Pestre, akkor még módosíthat a sorrenden EGYSZER!, de gondoljátok át, hogy tényleg érdemes volna-e.

Így is működhet a kapcsolat.

2015. ápr. 1. 11:12
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem jelentkezett, pont azért, mert én is itt maradok. Egyébként tervei szerint ott akarja befejezni a tanulmányait. Az pedig, hogy megkéri a kezem ettől független.
2015. ápr. 1. 11:15
 8/19 A kérdező kommentje:
Hétvégente hazajönnék.
2015. ápr. 1. 11:15
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Megvártad hogy már leadja a jelentkezési lapját, és utána döntöttel el, hogy Te máshol akarsz tanulni.

Nők ha finoman akarnak megszabadulni egy velük normális, de már megunt férfitól akkor szoktak hasonló praktikákat alkalmazni.

Ahelyett hogy nyíltan megmondanák neki, hogy bocs már nem kellesz, olyan helyzetet kreálnak, amihez a férfi csak nagyon nagy áldozatokkal tudna igazodni - jelen esetben srácnak tanulmányait kellene egy évig szüneteltetni, addig kulimelót végeznie, hogy melletted maradhasson. Borítékolják, hogy már úgysem vállalhatja fel értetek sem ezt a férfi, így a végén a kapcsolat megszakadásáért végső soron ő lesz a hibás, mert ha nagyon akart volna benneteket, akkor ilyen kis dolgok mint addigi munkahely, iskola, lakóhely, család, stb. nem lehetne akadály.

2015. ápr. 1. 11:19
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a 9-es jár legközelebb a valósághoz
2015. ápr. 1. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!