Továbbtanulok, félek. Miért én tartsam mégis mindenkiben a lelket, amikor engem kellene bátorítaniuk? 19/L
Igazad van.
Lehet egyébként, hogy nem látják rajtad, mennyire nehéz ez neked is, mivel te rájuk tekintettel nem hagytad el magadat.
Mondd el nekik, mennyire szükséged van arra, hogy most melletted álljanak és biztassanak.
ha szeret, akkor veled marad. tanulni szeretnél, nem elzülleni, ezt mondtad már? tényleg csak magukkal foglalkoznak.... én is most megyek egyetemre, koli, más város, új emberek, és engem is siratnak, hogy mi lesz velem. könyörgöm, hazajövök minden hétvégén majd! mindenki el akar búcsúzni tőlem, mielőtt "elköltözök"... pl nagyszüleim is:látogass meg mielőtt elmész->eddig is havonta egyszer találkoztam velük, szerintem ezután se lesz máshogy... tényleg mint aki örökre elmegy, vagy hosszabb időre, egy hét nem a világ vége. szerintem féltenek a nagy várostól, de tényleg nem értem miért nem veled foglalkoznak. bíztassanak, hogy jól tanulj, és magadért csinálod ezt, te vállaltad, nehogy már még te tartsd a lelket bennük. én mikor már szóba kerül, hogy kollégium->el fogsz zülleni, nem fogsz tanulni, részeg leszel, sokat fogsz bulizni, nem fogsz rendesen enni, mindenkit itt hagysz...hagyjanak már...tudom milyen szenvedés ez...:S
pasi téren könnyebb dolgom van, mivel ő pesten tanul én meg kaposváron fogok, úgyhogy az otthoni kapcsolattartás marad, meg msn, telefon, de ha szeretjük egymást sikerül.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!