Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INTJ és INTP kapcsolat/barátság milyen?
Figyelt kérdés
INTJ vagyok. Azt vettem észre, hogy papíron nem nagyon különböznek egymástól. A gyakrolatban ez hogy működik?2015. márc. 2. 21:16
11/17 anonim válasza:
Úgy, hogy 14 évesen még épp hogy kamaszodik, rengeteg inger éli, sok dolog miatt lehet szomorú, amit ő úgy él meg, hogy nincs is szüksége senkire, szívesen van egyedül a saját kis világában. Ha ő ezt elfogadja, hisz egy online tesztnek és a szerint fog élni, hogy "Hát bocs srácok, én ilyen vagyok, fogadjatok el ilyennek!", meg sem próbál kitörni belőle, mikor még bőven alakulhatna a személyisége, úgy fogja leélni az egész életét, hogy alig lesznek barátai, kapcsolatai, szerencsétlen lesz a munkában. Nem, 14 évesen még biztos nem INTJ, csak vannak hasonló jegyek.
12/17 anonim válasza:
Abban egyetértek, hogy ennyi idősen a hormonzavaroknak és egyebeknek is be lehet tudni a zárkózottságot. Speciel én már két éve is INTP voltam, most is az vagyok. Akkoriban se kételkedtem ebben, pedig eléggé problémás tinédzser voltam(vagy akár lehet mondani, vagyok), de már 10-11 éves korom óta hasonló a viselkedésem, a gondolkodásom, amikor még elég távol voltam a pubertástól. Lehet, hogy neked van igazad, de önteltség kijelenteni azt, hogy: "Nem, 14 évesen még biztos nem INTJ".
13/17 anonim válasza:
Valóban, a pontos megfogalmazás úgy lett volna helyes, ha azt mondtam volna, hogy nem egyértelműen az. Reméljük, hogy ez változni fog. Nem mintha az INTJ-kre torzszülöttekként tekintenék (amúgy én is INTJ-INTP határán mozgok), de tényleg nem a legideálisabb egy hosszú élethez.
14/17 anonim válasza:
Hát nem...Főleg, hogy INTx-nek lenni tinédzserként nem éppen egy leányálom. Még erősebb zárkózottság, az érzelmi kitörések ritkábbak mint a nem INT-knél, de sokkal hevesebbek tudnak lenni, és értelmetlenek, plusz nálam erősen jelen volt az önbizalomhiány, a gyenge önismeret, és a fokozatos ellustulás is. Kész csoda, hogy nem buktam meg akkor :D
15/17 anonim válasza:
az alapján, ahogy kiírtad a kérdést, szerintem nem vagy intj.
az intj-k és az intp-k kapcsolata amúgy érdekes lehet.
INTP [nő]
16/17 anonim válasza:
Szia! 16 éves lány vagyok és INTP. Az egyik legjobb barátom INTJ és azon kívül,hogy rengeteget szoktunk intellektuális illetve elméleti jellegű dolgokon, és módszereken veszekedni, csodálatos barátnak tartom,aki ösztönöz, és tengernyi dologban segít. Bár nehezen tűri a kritikám..:)
17/17 amynopirimidin válasza:
Én INTP vagyok, az egyik legjobb barátom INTJ, mi jól kijövünk, nem szívesen mozdulunk ki, inkább valamelyikőnknél antiszockodunk a többi limitált számú barátunkkal. A KÜLVILÁG IJESZTŐ!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!