Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INTJ és INTP kapcsolat/barátság milyen?
Két kérdés:
1.) Mi a bánatos rézfütyülős bagolynak a rövidítései ezek?
2.) Mért nem lehet érthetően, magyarul kiírni egy kérdést?
Nem tom... Egy YOLO és egy BDSM kapcsolata milyen?
Látod? én is tudok 4 betűs röviditéseket.
Nem tudom, hogy az emberek miért kattintanak olyan kérdésekre, amiket nem értenek...
Őszintén válaszolva a kérdésre, nem nagyon hiszem, hogy létezik e kettő tipus között barátság. INTP vagyok, és az egyik INTJ osztálytársammal próbálkoztam meg anno barátkozni. Eleinte legjobb barátok voltunk, majd pedig a sok vitázás(nem veszekedés, szabályos viták :D) miatt elment egymás társaságától a kedvünk. Végül megegyeztünk, hogy inkább elhaladunk egymás mellett csöndben, mert a többieket eléggé idegesitette az, hogy képesek voltunk majdhogynem egy egész napon át vitatkozni azon, hogy az amerikai fogyasztói társadalom hova sodora a világot.
Egy szó mint száz, szerintem nem jól, mert túl hasonlóak, de mégis eltérőek. Ez nagy nézeteltérésekhez, viszályokhoz vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!