Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent a szerelem es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a szerelem es szeretet?

Figyelt kérdés
mi a ketto kozott a kulombseg es melyik az erosebb?

2015. febr. 25. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
jó hülye vagy ha ennyit se tudsz
2015. febr. 25. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
A szüleidet szereted, de nem vagy beléjük szerelmes. A szerelem egészen más, testi, lelki kapcsolat.
2015. febr. 25. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:

A szeretet a legerősebb!

Sokan keverik az intenzitással!

De a szeretetnek sokkal nagyobb a megtartóereje!

2015. febr. 25. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerelmet csak egy olyan ember iránt érezhetsz,akit kívánsz fizikálisan is (szex,csók stb.) és különös bizsergést érzel mikor mellette vagy.A szeretet azért másabb.Szeretetet érezhetsz egy állat iránt,szüleid,barátaid iránt,vagy egy olyan dolog iránt ami fontos neked.Szubjektív hogy melyik az erősebb,nekem pl. a szerelem sokkal erősebb de van akinek többet érnek a barátok.Van egyébként olyan is,mikor a szeretetből szerelem lesz,ez elég gyakori jelenség szerintem.Mind a kettő fontos az ember életében,de személyes tapasztalatok alapján a szerelem sokkal jobb,kellemesebb érzéseket tud adni,de ugyanakkor a világ legfájdalmasabb dolga is tud egyben lenni.
2015. febr. 25. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez az 4es ere gondoltam en is. koszonom. de minden valasz jo volt eddig.
2015. febr. 25. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!