Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megváltozhat egy kujon pasas?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhat egy kujon pasas? (lent röviden)

Figyelt kérdés

kb 1 éve ismertem meg egy baráti társaságban. Van felesége, szeretője.

Meg akart fektetni, eleinte hajlottam rá, de meggondoltam magam, mivel mind két nőt ismerem.... és nem tudtam volna a szemükbe nézni. Arról nem beszélve, h mindenkin átmegy aki csak megáll neki.

Azóta keres a pasi. Azt mondja, h fontos vagyok neki, és nagyon szereti a társaságom. Nem akar nélkülem élni. Persze, ha teheti midig hozzám ér, de nem tud célt érni. Valahogy azt érzem mostanában, h változik. Érdeklődik a mindennapjaim iránt, a családom, munkám, életem... stb iránt. Eddig csak a bugyim volt a téma.

Legutóbb rosszul esett neki, h nem adok neki esélyt, mert változna...

2015. febr. 19. 12:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jó ezeket olvasni. sok igazság van benne.

Azt érzem, h egy ropogós gazellának néz, és nem nyugszik amíg le nem tud vadászni, és be vet mindent.. nem engem szeret, hanem a kihívást.

2015. febr. 19. 12:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem változik. Évek óta ezt a magatartásformát műveli. Akkor lehetne hinni neki, ha elhagyná a feleségét és kirúgná a szeretőjét miattad. Csak taktikát váltott.
2015. febr. 19. 12:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Ezt csak azért mondta, hogy bigiribekapd a figiri banánját. hahahaha :D
2015. febr. 19. 13:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Jól látod, a kihívás neki a lényeg. Ezt át tudom érezni.

30F

2015. febr. 19. 13:53
 15/16 anonim ***** válasza:

#9-es mindent szépen leírt.

Egyébként, ha nem állsz meg neki, örök életében egy szép emlék leszel számára, míg ha igen, holnapra elfelejt.

2015. febr. 20. 15:18
 16/16 rote hexe válasza:
Miért nem fogadod el olyannak amilyen? Amikor veled van élvezd, és ha nem akkor ne törődj vele mit csinál. Benne van a vadászösztön, soha nem fog megváltozni, legfeljebb ha már nem áll majd a cerkája.
2015. febr. 21. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!