Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megváltozhat egy kujon pasas?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhat egy kujon pasas? (lent röviden)

Figyelt kérdés

kb 1 éve ismertem meg egy baráti társaságban. Van felesége, szeretője.

Meg akart fektetni, eleinte hajlottam rá, de meggondoltam magam, mivel mind két nőt ismerem.... és nem tudtam volna a szemükbe nézni. Arról nem beszélve, h mindenkin átmegy aki csak megáll neki.

Azóta keres a pasi. Azt mondja, h fontos vagyok neki, és nagyon szereti a társaságom. Nem akar nélkülem élni. Persze, ha teheti midig hozzám ér, de nem tud célt érni. Valahogy azt érzem mostanában, h változik. Érdeklődik a mindennapjaim iránt, a családom, munkám, életem... stb iránt. Eddig csak a bugyim volt a téma.

Legutóbb rosszul esett neki, h nem adok neki esélyt, mert változna...

2015. febr. 19. 12:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Majd, ha kihűlve ott fekszik a koporsóban, akkor talán van remény a változásra.
2015. febr. 19. 12:23
 2/16 anonim ***** válasza:

Pár évre... Talán...

De a régi személyiség nem fog megsemmisülni és nagy % esély van rá hogy időnként mellé fog gurítani...

2015. febr. 19. 12:24
 3/16 anonim ***** válasza:
nős pasival ne kezdj ki. ne állj be a sorba, és nem, nem változik meg csak megakar fektetni. ( bocsi ha nyers voltam)
2015. febr. 19. 12:24
 4/16 anonim ***** válasza:

Felesége szeretője

Olvasd végig mit írtál.

2015. febr. 19. 12:25
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi, én is ezt gondolom.
2015. febr. 19. 12:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Dehát felesége van.Mire számítassz??
2015. febr. 19. 12:26
 7/16 anonim ***** válasza:

Azért változna, mert látja, hogy csak így érne el...

Nincs semmi garancia arra, hogy ez a változás tartós lenne. És ha igazán változna, akkor miért nem a családjáért tenné???

Bocsi, de annak kéne az erősebb köteléknek lenni. /Szerintem/

2015. febr. 19. 12:26
 8/16 anonim ***** válasza:
Én nőben ismertem ilyet sajna jártam is vele, minden pasija mellett volt vagy 3-4 szeretője és amikor a 20-dik kapcsolatból is kidobták, meg egy barátnője is mondta ez így nem jó akkor megváltozott teljesen, most hűséges és örül, hogy van akinek még kell. De persze nem is boldog abban a kapcsolatban ami neki inkább kényszer és büntetés. De az ilyen nagyon ritka és kicsi rá az esély. Én meg pont fordított jellem vagyok, 32 évig én voltam a lovag a becsületes férfi, de ahogy öregszem egyre jobban szeretnék rosszalkodni, szeretőt tartani... Szóval minden irányba lehet változni.
2015. febr. 19. 12:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél naiv.Meg akar dugni.Szó sincs itt semmilyen változásról,csak intenzívebben nyomul a pasi.Abszolút nem érdekli őt semmi más csak a szex.Tudod mi pasik nagyon sok mindenre képesek vagyunk a punciért.Ha kell hazudunk,megjátsszuk hogy szeretünk valakit,úgy teszünk mintha érdekelne,pedig valójában a szex a végső cél.Ez a fickó pedig szerintem pontosan tudja hogy mit szeretnél hallani és látni tőle.Jó úton van hogy elérje a célját:)
2015. febr. 19. 12:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Elég buta vagy, ha elhiszed, amit mond.
2015. febr. 19. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!