Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki lehet igazodni a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet igazodni a nők gondolkodásán, vonzódásán, és az emberek egymásra gyakorolt érdeklődésén, vonzódásán? Más is van igy vagy csak nekem nehéz a felfogásom?

Figyelt kérdés
Töröm az agyam,napról napra,d ha bele gebedek sem tudom megérteni a nők érzelmi világát,no meg az emberi kapcsolatok vonzalmak egymásra gyakorol hatását!nem értem miért van az a nőknél ha egy tök idegen férfi akiről semmit sem tudnak ir vagy mond valami szépet és máris lábuk elé vetik magukat a gyönyörtől,míg más pasik szívüket lelküket kiteszik a nőért és semmi hatás, a nőt hidegen hagyja bármilyen gesztus,megnyilvánulás!mi befolyásolja ezt a vonzalmat illetőleg annak hiányát?Általánosságba véve férfiakra és nőkre értve egyaránt,hogy működnek ezek a dolgok, megérteném ha a kémiára lehetne fogni hogy egyiknél kűködik másiknál nem, van olyan ismerősöm akinek többen is udvarolnak,szerelmesek belé de mindegyik pasi hidegen hagyja,egy tök idegen pasi meg aki az ország ellenkező pontján él ir valami szépet a csajnak és az máris elalél az örömtől,szóval nem értem,hogy lehet ennyitől igy bezsongani,azzal szemben meg aki tényleg ott van,aki mindent megtenne érte, azzal meg mint egy darab fatuskóval,érdektelen!

2015. febr. 19. 10:04
1 2
 11/14 Költőnő? ***** válasza:
írtam, h Te rinyálsz? Egy szóval nem írtam. Egy -sajnos egyre általánosabb - jelenségről beszélek.
2015. febr. 19. 11:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Alapvetően azt hiszem csak a csalódottságomat akarom elfedni az érthetetlenségemmel azt hiszem,és a b ennem lévő tehetetlenség kínzó érzését és dühét palástolni!Valószínűleg mind férfiban mind nőben dolgozik ez akkor amikor fél elveszíteni valami fontosat az életében,a veszteséggel viszont nem akar szembenézni és csak kinlódunk, ahelyett hogy továbblépnénk!a Kajás gondolat tetszik nagyon jó hasonlat a női férfi viszonyokhoz! Utolsó kommentelőnek irnám, lehet hogy megtanulható és válogathat az ember ha sikerül a tanulás, azonban én nem válogatni akarok,csak azt akiért a szívem dobog,akiért a könnyem hull,és akit egyre inkább elveszni érzek!
2015. febr. 19. 11:33
 13/14 Költőnő? ***** válasza:

az én elgondolásom az - és szinte biztos, h le leszek pontozva -, h ha két embernek együtt kell lenni, akkor nehézségek árán is, de együtt lesznek. Ez alól sztem kevés kivétel van.

Ha két ember nincs együtt, az sztem azért van általában mert vmi gebasz van.

Mondom ezt 35 évesen, kismillió reménytelen szerelemmel, meg néhány kapcsolattal a hátam mögött.

2015. febr. 19. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Ajjaj, ti pasik annyira, de annyira buták vagytok. :D És sokszor olyan megjegyzéseitek vannak, ami csak arra enged következtetni, hogy férfivá egyikőtök sem válhat, sőt... talán a heterotól is fényévekre vagytok. :)

Férfi pedig kevés van. És persze, hogy a nők a férfiakat keresik, nem a mimóza lelkű "nyuszi fiúkat".

Kedves kérdező... Mi lenne, ha eleve nem futnál olyan szekér után, ami nem vesz fel? Nem lehet szerelmes beléd minden nő, akire te rámondod, hogy szereted. Fogadd el, hogy nem te vagy a világ közepe, és még véletlenül sem vagy olyan férfias, mint amilyennek képzeled magad.

Amíg pedig az ilyen bugyuta kérdéseiden és gondolataidon nem változtatsz, addig max. pasit foghatsz magadnak. :)

(Durva a válasz? Lehetséges. De nagyon igaz!)

2017. máj. 31. 19:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!