Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet igazodni a nők gondolkodásán, vonzódásán, és az emberek egymásra gyakorolt érdeklődésén, vonzódásán? Más is van igy vagy csak nekem nehéz a felfogásom?
az én elgondolásom az - és szinte biztos, h le leszek pontozva -, h ha két embernek együtt kell lenni, akkor nehézségek árán is, de együtt lesznek. Ez alól sztem kevés kivétel van.
Ha két ember nincs együtt, az sztem azért van általában mert vmi gebasz van.
Mondom ezt 35 évesen, kismillió reménytelen szerelemmel, meg néhány kapcsolattal a hátam mögött.
Ajjaj, ti pasik annyira, de annyira buták vagytok. :D És sokszor olyan megjegyzéseitek vannak, ami csak arra enged következtetni, hogy férfivá egyikőtök sem válhat, sőt... talán a heterotól is fényévekre vagytok. :)
Férfi pedig kevés van. És persze, hogy a nők a férfiakat keresik, nem a mimóza lelkű "nyuszi fiúkat".
Kedves kérdező... Mi lenne, ha eleve nem futnál olyan szekér után, ami nem vesz fel? Nem lehet szerelmes beléd minden nő, akire te rámondod, hogy szereted. Fogadd el, hogy nem te vagy a világ közepe, és még véletlenül sem vagy olyan férfias, mint amilyennek képzeled magad.
Amíg pedig az ilyen bugyuta kérdéseiden és gondolataidon nem változtatsz, addig max. pasit foghatsz magadnak. :)
(Durva a válasz? Lehetséges. De nagyon igaz!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!