Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet igazodni a nők gondolkodásán, vonzódásán, és az emberek egymásra gyakorolt érdeklődésén, vonzódásán? Más is van igy vagy csak nekem nehéz a felfogásom?
A barátom is folyton ezt ismételgeti. Hogy képtelen megérten engem bizonyos dolgokban. Én meg nem értem, mit nem lehet érteni, miért nem fogja fel a célzásokat, nézéseket, csomószor egyértelműen mondok neki valamit és nem esik neki le.
Komolyan nem értem, mit nem értenek a férfiak :)
Ha van valami kérdésed, kedves kérdező, írj üzenetet aztán megpróbálom női szemmel válaszolni rá :)
Külső és belső tulajdonságok összessége az egész, mondhatjuk, hogy a másik fél kisugárzása az, ami vonzóvá teszi őt számunkra, így hiába van ott valaki és még tetszhet is, de ha egyszerűen nem olyan a személyisége, stílusa, modora, akkor abból nem lesz semmi komoly.
Nekem legalábbis ez a tapasztalatom, akár saját magamat tekintem, akár a környezetemben lévőket.
Paradoxon a kérdés, rossz helyen keresgélsz :-P
Eleve nem kell a gondolkodásukat megpróbálni megérteni. A nőket nem a tudatuk irányítja, hanem a hormonrendszerük. Innentől érthetetlenek a férfiak számára, akik logikus okokat próbálnak keresni.
A nők agyában van egy kapcsoló, ami a hormonháztartásukért felel. Aki ezt a kapcsolót be tudja indítani, az azt tesz velük amit akar.
két részre választanám. Van az a típus nőben is és férfiban is, aki tipikus "kell a jó? Nem. Kell a sz*r? Kell."
És van az, aki nem így látja, de nem esik a másik végletbe sem. Jók az értékek, kell pl h egy férfi, férfi legyen, legyenek érzelmei de ne legyen rinyagép. Ez minden nőben kiöli sztem egy idő után a vágyat.
Én az arany középút híve vagyok. Nem bírom a macsókat, tőlem lehet akármilyen jó pasi, ha egy bunkó. De nem bírom azt sem, ha nő létemre bennem több határozottság, "férfiasság" van, mint benne. Nekem nem egy habosbabos mimóza kell, hanem egy egyenrangú társ.
Le lehet pontozni de ez a legtöbb nőnél így van. A nyavalygást pedig sztem senki nem szereti. Se férfi, se nő.
1. A nőknek olyan férfira van szüksége akire férfiként tudnak tekinteni, felnézhetnek rá, látják benne a magabiztosságot és társait.
2. A nőkön te ne akarj kiigazodni, egymáson se tudnak nagyon sokszor. Sőt rengetegszer saját magukon se, mert később nem tudják megindokolni mit miért, szóval ne pont egy férfi akarja megérteni őket. :D
Ez olyan eset mint a kaja. Ha van előtted egy tányér töltöttkáposzta és kínálgatja mindenki, hogy egyél már belőle mert milyen finom, akkor se fogod megenni ha nem szereted. Hiába lenne a káposzta másik tányérban, vagy más lenne ez elkészítés, azon nem változtat semmit, hogy nem szereted és nem fogod megenni. Egy ismeretlen ételt hamarabb kóstol meg az ember egy olyannál, mint amit ki nem állhat.
Ha nem tudok valakire párként tekinteni bármit csinálhat, mert akkor se tudok rá másként nézni. Ez nem csak a nőknél van így, nálatok férfiaknál is ez van, hiába nyomul rád egy csaj max megdugod, de nem fogsz vele összejönni.
"Van egy kapcsoló bennük, ami a hormonháztartásért felel! aki ezt be tudja kapcsolni az azt tehet velük amit akar! " Mit tudhat,mit adhat, az aki ezt be tudja kapcsolni és mi hiányzik abból aki nem?
Költőnö, szóval az rinyálásnak tünik hogy próbálok megérteni dolgokat,próbálok válaszokat találni a bennem lévő érthetetlen kérdésekre?Nem akarom csak a nők sarának tartani ezt, mivel velem is épp igy van pasiként,szerelmes belém egy lány de tökre hidegen hagy,mig egy másik lány aki rám van hatással( kutya legyek ha megtudom mondani mi ez a hatás) azt meg én hagyom hidegen! Tudni szeretném miért nem tudjuk szeretni azt aki minket szeretni akar,és miért vágyunk arra ami nem lehet a miénk!
"Mit tudhat,mit adhat, az aki ezt be tudja kapcsolni és mi hiányzik abból aki nem?"
Tanulható ... én is úgy tanultam meg ;-) pár év kellett hozzá ... de megérte ... innentől úgy válogatok, ahogy nekem tetszik :-D :-D :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!