Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisszük azt, hogy eltudjuk dönteni kit kell szeretni?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogyha teljesen világos, hogy nem lehetünk valakivel, bármennyire is szeretnénk, miért nem képes az agyunk felfogni és tovább lépni, ez olyas fajta "tiltott gyümölcs" effektus?2015. febr. 17. 21:54
1/9 anonim válasza:
egy idő után már nem fog számítani.
lehet,hogy ez az effektus is közrejátszik.
2/9 A kérdező kommentje:
Bárcsak most lenne már az az idő, bár a "tiltott gyümölcs" egyre savanyúbb.
2015. febr. 17. 22:16
3/9 anonim válasza:
Ez jobb esetben csak egy darabig van ìgy, utána elmúlik.
4/9 anonim válasza:
Keleti kultúrában már évszázadok óta tudnak erről.
"Fiatalon kell házasodni mert a lélek megromlik."
Más szóval nem tudnak az emberek már úgy szeretni.
Minél több páron túl vagy,annál kevésbé tudsz mély szeretetet kinyilvánítani. Tehát nyersz tapasztalatot,élményt,de veszítesz az érzésből. Ez sajnos megcáfolhatatlanul így volt,így van és így is lesz.
Ezért van az hogy akinek normális első szerelme volt,élete végéig sem tudja teljesen elfelejteni.
5/9 anonim válasza:
utolsó válaszolo ezt nagyon szépen megfogalmaztad, és fájó, hogy ennyire igaz. Ciki,nem ciki én lassan 4 éve nem tudom....Gáz vagyok fiú létemre.
21F
6/9 anonim válasza:
Amit nem kaphatsz meg az jobban kell. Miért nem lehettek együtt?
7/9 A kérdező kommentje:
Nálam az a helyzet, hogy mindig szerettük egymást csak soha nem ugyanakkor :( Elszúrtam, mikor szeretett és most az van, hogy nekem mindennél jobban kell, de én neki nem..
2015. febr. 18. 17:44
8/9 anonim válasza:
én is voltam ilyen helyzetbe, csak ott én szerettem előbb,ő meg eljátszotta,aztán akarta volna,de én már nem.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen van, hogy rossz döntéseket hozunk ..
#5 válaszló , lehet ő is szeret :)
2015. febr. 18. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!