Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tud egy fiú igazán szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tud egy fiú igazán szeretni és kimutatni is az érzelmeit, tud torodni a lánnyal?

Figyelt kérdés
ezt a kérdést csak azért teszem fel mert ugy érzem hogy ilyen már nincs is

2015. jan. 15. 18:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha nem most baszott volna megint át egy lány akit teljes szívemből szerettem és törődtem vele akkor igen.

Tudtam...mostmár nem nagyon.

2015. jan. 15. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Tud, ha úgy érzi meg van becsülve, és nem "megmaradt opció", illetve "vésztartalék" a lánynak.
 3/11 anonim ***** válasza:
Azért mert akik itt válaszolnak idióták? Azért már nincs az országban egy ilyen sem?
 4/11 anonim ***** válasza:
Engem azért koptatott le egy lány nemrég, mert szerinte "túl érzelmes" vagyok. Azóta felhagytam az ismerkedéssel.
2015. jan. 15. 18:34
 5/11 opened paradise ***** válasza:
Miért ne tudna,ha lenne rá vevő fél?
2015. jan. 15. 18:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, én ilyen vagyok. Van barátnőm.
2015. jan. 15. 18:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Te ennyire hülye vagy??? Inkább a lányok az érzéketlen flegma tuskók akik csettintésre 800 üzit meg fiut kapnak minden ujjukra, ezért se lehet egy normális ésmég viszonylag jóképü fiunak találni senkit mert ti nektek csaka legtökéletesebb kell...
2015. jan. 15. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Van ilyen meg :) Te erdemes vagy a torodesre?!
2015. jan. 15. 18:41
 9/11 A kérdező kommentje:
itt most senki se essen félreértésbe jo? nem olyan lányrol van szo aki egy r.banc lenne mert csak rá se néz másokra,megorul azért akivel van,csak a lány érzelmesebb,gondolkodobb,a fiú viszont nem
2015. jan. 15. 20:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen fiúk eléggé ritkák, szerencsére még közéjük tartozok. Nyilván olyannal is fogok összejönni, aki nem nyilvános parkoló, nem kelleti magát stb... Ugyan így lányból is kevés van, aki még aranyos, és tud szeretni tiszta szívből, és nem agyonsminkelt + beképzelt.
2015. jan. 15. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!