Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudja kimutatni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja kimutatni az érzelmeit?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt, de egy kezemen meg tudom számolni hányszor mondta, hogy szeret.

Kapcsolatunk elején, nagyon rosszul viseltem azt gondoltam semmit nem érez irántam és szakítani akartam, akkor megijedt elmondta hogy ő jobban szeret mint amennyire én gondolnám. De ne várjam tőle hogy minden nap mondogassa, mert nem ilyen típus. (Egyébként ezt nem is várnám)

Azt gondoltam már megszoktam hogy ilyen, de mégis van, hogy nagyon rosszul viselem. Amikor szükségem lenne rá még akkor sem tudja kimondani. Csak ha veszekszem és elégedetlenkedek és eljutok oda, hogy semmi értelme a kapcsolatunkek.

Azt mondja nekem akkor is tudnom kell, hogy szeret ha nem mondja.

Nem is akarok idegesítő barátnő lenni, aki mindig azzal nyaggatja a párját, hogy szeretsz? hiányzok? stb.stb.

De annyira jól esne néha ezt hallani az ő szájából.

Mit gondoltok?

2012. jan. 26. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül,de mi ezt már 7éve "játsszuk". Se nem mondja se nem mutatja ki az érzéseit,de inkább mondja mint érezteti. Én is beletörődtem már valamennyire csak néha nekem is szükségem lenne arra hogy mondja és éreztesse hogy szeret.
2012. jan. 26. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én ugyan lány vagyok, de én is nagyon nehezen tudom kimutatni az érzelmeim. Ettől függetlenül nagyon érzékeny vagyok, csak ha kimondom akkor olyan hülyén érzem magam. Attól félek hogy nem hangzik majd elég őszintén(pedig 100%-ban az vagyok) vagy hogy hülyét csinálok magamból. De ez tényleg nem azt jelenti hogy nem szeretek senkit.
2012. jan. 26. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi 6 éve vagyunk együtt,s nekem se mondja hogy szeret,kb 10* mondta, hogy szeret.
2012. jan. 26. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Na én pont olyan vagyok, mint a 2. válaszoló (szintén lány). Annyira kellemetlenül érzem magam, ha ki kell mutatnom az érzéseimet, nem tudom mitől van ez. Még soha senkinek sem mondtam, hogy szeretem, és mikor anyukám egyszer mondta nekem, irtó zavarba jöttem :S Tehát ne ítéld el ezért, valószínű, hogy nem ő tehet róla. Vannak akiket kellemetlenül érint a dolog, de az nem azt jelenti, hogy nem szeret.
2012. jan. 26. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ő ilyen, ne várd, hogy megfog változni.

Ha pedig tovább mondogatod, akkor tényleg idegesítő barátnő leszel. És akár mennyire is szeret sok pasinak ez teher és inkább szakít.

Párommal több, mint 2 éve együtt vagyunk és ő naponta mondja, hogy szeret és én is. Mi ilyenek vagyunk, nálunk nem csak tettek vannak, hanem szavakkal is tudatjuk a másikkal az érzésünket.

2012. jan. 26. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Tudod mi a te bajod? Képtelen vagy értékelni azt amid van. Majd ha elveszíted rájössz addig hiába is papol bárki. Más már azért összetenné a két kezét ha lenne valakije akit szerethet és még ráadásul viszont is szeretik. Nemhogy azon filózni miért nem mondja azt a nyamvadt szót. Istenem mivé fajult a világ...
2012. jan. 27. 00:34
 7/10 anonim ***** válasza:
felesleges ezen agyalni
2012. febr. 4. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is a te cipődben járok!

Én több mint egy éve vagyok vele...ő kb.3x4 mondta hogy szeretlek,de egyik sem vallomás volt,hanem mintha kicsúszott volna.De amúgy meg érzem,hogy szeret,hiszen ennyi ideje együtt vagyunk,és simogat,bújik hozzám,mindenhol megfogja a kezemet,becézget,ha nem találkozunk pár napig már hiányzom neki nagyon...

Én is kezdem unni a tudatlanságot és bizonytalanságot,de ezt leszámítva a kapcsolatunk rendben van,és szeretjük egymást.Nem tudom,hogy ez szerelem-e a részéről,vagy nem,de eddig elég erős volt ahhoz,hogy a szívében maradjak,és a gondolataiban legyek...

Adj időt a barátodnak,vannak fiúk akiknek tényleg nehéz kinyílvánítani az érzelmüket!

22/L

2012. febr. 4. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

Az előttem szóló utcsónak igaza van! Sok fiú nehezen mutatja ki, amit érez. Ez lehet büszkeség, előélet, szégyenérzet... Én is lány vagyok, de életemben nem mondtam még senkinek sem a mostani barátomon kívül, hogy szeretem... sem anyámnak-apámnak, sem mamámnak. Nem bújok hozzájuk, nem vagyok kedves, [mondjuk nekem előélet végett van ez...], nem becézek, nem kedveskedem és mindig hidegen viselkedem. Mégis többet jelentenek nekem, mint... azt hiszem az életem. Ők kb. mindennap 10x mondják, hogy szeretlek kislányom, vagy szeretlek csillagom... Erre vagy egy oké a válaszom, vagy egy remek, dolgom van... A barátomnak viszont nem esik nehezemre, hogy kimondjam, sokszor mondom neki, bár Ő mindig elpirul tőle [ami eszméletlenül tündéri], s jól esik hozzábújni, megölelni, csókolni... A családdal már más a helyzet... Nem bírom, ha ölelgetnek, nem bírom, ha puszilgatnak, mindig eltolom őket, mogorva vagyok, de csak nem tudom kifejezni magamat és ők sem ilyen puszikirálylánynak ismernek, akkor miért tenném?!

N17

2012. febr. 4. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:
25%
hajaj! mennyi megalkuvó,keményszívű,gyáva ember van...? Aki nem meri kimondani azt alkalmas időben,hogy mit érez,pl.szeretlek,az gyáva! lehet az puha p.cs és nebáncsvirág,de nem FÉRFI és nem NŐ! két verzió van.: vagy nem tudom kimutatni az érzelmeimet,mert nincs is igazából. vagy van,de nem merem kimondani gyávaságból.az előzőre nincs gyógymód! csak az tud adni szeretetet,akinek van miből adnia. aki meg nem képes ezt viszonozni,az mehet a levesbe!
2012. júl. 6. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!