Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetek ha a baratom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha a baratom nem tudja kimutatni az erzelmeit?

Figyelt kérdés

Olyan tipus.Es nekem neha szuksegem van h csak oleljen, es uljunk, mikor faradt vagyok, nemh egy rovid oleles, es mehetek.Szeret, ebbe biztos vagyok, de tehetek valamit h ha nem is mondja ki, mutassa ki az erzelmet?

Lehet olyan ferfivel elni aki nem mutatja ki?

2008. máj. 21. 12:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Van egy olyan könyv hogy "Az öt szeretetnyelv a házasságban" ezt mindenképp érdemes lenne mindkettőtöknek elolvasni (most a cím ne zavarjon meg nem a házasságon van a hangsúly hanem a párkapcsolaton), és ez alapján már valószínűleg könnyebben tudnátok tisztázni, hogy ki mit szeretne.

A lényege az hogy mindenki másképp éli meg/fejezi ki a szeretetét és ezt valahogy tudatosan össze kell hangolni.

2008. máj. 21. 12:33
 2/5 A kérdező kommentje:
koszi nagyon szepen!!! Ha veletlenul megvan a konyv szamitogepoen, vagy netten megkerlek irj privit
2008. máj. 21. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajna nincs meg de ha neten rákeresel akkor több helyen is van rövid összefoglaló a lényegéről, szerintem már az sem rossz.

De a legjobb ha megpróbálod megbeszélni vele az egészet, ez csak támpontokat adhat hozzá. Sok sikert :)

2008. máj. 21. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Az én férjem is ilyen, sajnos.Néha, mikor már azt gondolom, nem is szeret, tettekkel, egy pillantással vagy elejtett szavakkal bebizonyítja az ellenkezőjét. Ha annyira vágyom az ölelésére, akkor egyszerűen magamhoz szorítom. Viszonozni szokta, így tudom, hogy szeret.Nem mindenki nyitott könyv.Ha ezt elfogadod és észreveszed a többi jelet, boldog leszel vele. Én az vagyok!!
2008. máj. 21. 18:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Es nem zavarja ha megoleled? Vagy ha hosszabban olelnem meg megharagudna?

Vagy megijedne? Mert az ilyen emberek felnek az erzelmektol

2008. máj. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!