Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, a kedvesség gyengeség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a kedvesség gyengeség?

Figyelt kérdés

Manapság azt olvasom, hogy a lányoknak fontos, hogy egy pasi kedves, őszinte, figyelmes, és romantikus legyen. Ezzel szemben én azt tapasztalom, hogy a bunkóság a nyerő. Én a kedves típus vagyok, amiről azt hittem előny, de most már kezdem azt hinni, hogy inkább hátrány. Úgy érzem, ha egy lányt megdicsérek, hogy pl. jobb valamiben, mint én, akkor azt nem úgy tudatosítja magában, hogy jófej vagyok, hanem hogy gyenge vagyok, mert rosszabb a teljesítményem nála. Vagy ha egy srácnak megengedem, hogy előbb menjen ki az ajtón, akkor nem voltam elég határozott, és gyenge vagyok. Vagy ha visszaadok egy megtalált pénztárcát, akkor nem használtam ki az alkalmat, gyenge vagyok. Ha nem csalok a suliban/munkahelyen/egyetemen, akkor a becsületes helyett a pancser jelzőt akasztják rám. Azért én sem vagyok szent, ha piros a lámpa, de nem jön autó, akkor átmegyek az úton, meg ha tételekből kell felelni, és tudom, hogy a gyűröttsarkút azt pont tudom, akkor én is azt húzom, de adót pl. akkor sem fogok csalni, ha nem bukok le. Most ezektől én gyenge vagyok?

És melyiket választanátok? (tegyük fel, hogy külsőre mindkettő nagyon bejön)

Egy bunkó, megbízhatatlan pasit, aki határozott, mindent meg tud oldani, nem fél semmitől, és "kalandos" élete van, VAGY

egy olyan embert, aki ugyan nem mindig biztos a dolgában, nem mindig szeret dönteni, de kedves, figyelmes, romantikus, és megbízható?

Másképpen kérdezve: a virág és a csoki sokat számít, vagy csak egy eltörpülő pluszpont a lényeges dolgok mellett?

2015. febr. 14. 23:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

8-as nem csak nyomokban látja az igazságot, mint ahogy a milkacsoki a magyorót.

Amiket mondtál azok nem rossz tulajdonságok, de nem

elegendőek.

- legyenek elveid amihez tartod magad

- merj ellent mondani a lánynak

- magabiztosság

- önbizalom

- játékosság

- szexualitás

- legyél autentikus

stb.

2015. febr. 15. 00:04
 12/21 anonim ***** válasza:

Persze 11-es,és még legyen jóképű,gazdag,hibátlan,legyen 100 milliós lakása és kocsija,milliárdos bankszámlával stb...

Majd amikor nem csak a tökéletest keresitek,akkor szóljatok.Tudom ilyen nem lesz,pont ezért írtam ;)

2015. febr. 15. 00:07
 13/21 anonim ***** válasza:

Pénz és státusz nem kell a lányoknak.

Attól függően, persze, hogy mire van igényed.

Ha olyan lány kell aki a pénzedtől érzi magát biztonságban nyilván hozzá pénz kell.

2015. febr. 15. 00:10
 14/21 A kérdező kommentje:
3-asnak írom még, hogy nekem nem az olyan lányok kellenek, de mint írtam, csak nagyritkán kapok pozitív visszajelzéseket. Az már ne az én hibám legyen, hogy a lányok nagyrésze képtelen ezt értékelni. Továbbra sem csajozásról beszélek, hanem általános társalgási szituációkról.
2015. febr. 15. 00:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Ne másoktól várd, hogy értékeljenek.
2015. febr. 15. 00:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Jaj Spanking lil girls, köszönöm dicsérő szavaidat. :)

Te is jókat írtál a 11. és 13. hozzászólásban.

Teljes mértékben egyet értek veled.

Minden nőnek kellenek ezek valamilyen szinten, még ha azt mondják, hogy nem akkor is.

#8 voltam

27/F

2015. febr. 15. 00:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Brace yourselves! Hamarosan éreznek az egymás faszát szopogatjuk virtuálisan, kommentek hada.
2015. febr. 15. 00:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Nos nekem azt írják itt hogy egy nyáltenger vagyok. Ez van ha szerelmes valaki. Az agysejtjei blokkolva vannak.
2015. febr. 15. 00:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Ilyenekben nem foglalkozok másokkal, mondjanak vagy írjanak amit akarnak, ha felvenném a kesztyűt akkor csak arra a szintre süllyednék le.

Megyek is, mert ennyi elég is volt mostanra számomra. :)

Jó éjt neked és a többi ittlévőnek is. :)

2015. febr. 15. 00:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez csak a napi frenetikus humorbombáim manifesztációja volt, nyugodj meg én is leszarom a véleményét másoknak.:D
2015. febr. 15. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!