Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok és nem akarok gyereket. Egyszerűen nem bírom a gyerekeket és a szüléstől is félek. Bele se merek gondolni. Kiskoromban sem babáztam soha. Ez normális? Vagy mennyire "riaszt" el egy férfit?
öhmm szóval most leírok mindent ami miatt nem szeretnék...
először is. meghíznék és k.*va ronda lennék utána (és alapból állandóan azon vagyok már 13 évesen is hogy le akarok fogyni mert kövér vagyok, mások szerint nem de szerintem nagyon. [156 cm 45 kg] undorodom a saját testemtől olyan kövér, nem h még egy gyerek után...) aztán arról nem is beszélve h k##vára fáj az egész és nem csak a szülés hanem előtte még 9 hónapig vannak fájások. és a fő ok h úgyis kb minden kapcsolat válással végződik és akkor nálam maradna a gyerek. és amúgy se segítene semmit a párom szóval nekem nem hiányozna h miután hazaértem a munkából, főzzek, takarítsak és még a gyerekkel is kelljen foglalkozni. úgyis én csinálnék mindent...
Istenem !!!
Még 18 SEM vagy! :DD Még ezerszer meggondolhatod, mert ez még nem tesz semmit XD :P
Nem mindenki hízik meg a terhesség alatt. Oda kell figyelni.
" k##vára fáj az egész és nem csak a szülés hanem előtte még 9 hónapig vannak fájások"
Ez hülyeség, nincsenek 9 hónapig fájások.
Nem végződik minden kapcsolat válással. Nem kell minden pasinak gyereket szülni. Ki kell választani a megfelelőt, akiből jó apa lesz, és lehet rá számítani mindenben.
De persze előbb fel kell nőni a feladathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!