Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lány vagyok és nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány vagyok és nem akarok gyereket. Egyszerűen nem bírom a gyerekeket és a szüléstől is félek. Bele se merek gondolni. Kiskoromban sem babáztam soha. Ez normális? Vagy mennyire "riaszt" el egy férfit?

Figyelt kérdés
ha szóba jön és megkérdezik hogy miért nem akarok gyereket egy kész regényt írok állandóan. amúgy távol vagyok még ettől mivel még 18 sem vagyok. csak érdekel hogy mi mások véleménye erről. nemet is írjatok légyszi

2015. febr. 12. 17:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
*kezdem
2015. febr. 12. 20:51
 22/32 anonim ***** válasza:
Nyugi, ennyi idősen még én se tudtam elképzeli ezeket. Ez mind megváltozik majd. A férfiak pedig általában 30 fölött kezdenek ,,komolyodni" ezen a téren, szóval hacsak nem ebben a korban lévő férfiakban gondolkozol, nem fogja elriasztani őket. N
2015. febr. 12. 22:01
 23/32 A kérdező kommentje:

öhmm szóval most leírok mindent ami miatt nem szeretnék...

először is. meghíznék és k.*va ronda lennék utána (és alapból állandóan azon vagyok már 13 évesen is hogy le akarok fogyni mert kövér vagyok, mások szerint nem de szerintem nagyon. [156 cm 45 kg] undorodom a saját testemtől olyan kövér, nem h még egy gyerek után...) aztán arról nem is beszélve h k##vára fáj az egész és nem csak a szülés hanem előtte még 9 hónapig vannak fájások. és a fő ok h úgyis kb minden kapcsolat válással végződik és akkor nálam maradna a gyerek. és amúgy se segítene semmit a párom szóval nekem nem hiányozna h miután hazaértem a munkából, főzzek, takarítsak és még a gyerekkel is kelljen foglalkozni. úgyis én csinálnék mindent...

2015. febr. 13. 14:19
 24/32 anonim ***** válasza:
48%

Istenem !!!

Még 18 SEM vagy! :DD Még ezerszer meggondolhatod, mert ez még nem tesz semmit XD :P

2015. febr. 13. 14:33
 25/32 anonim ***** válasza:
40%

Nem mindenki hízik meg a terhesség alatt. Oda kell figyelni.

" k##vára fáj az egész és nem csak a szülés hanem előtte még 9 hónapig vannak fájások"

Ez hülyeség, nincsenek 9 hónapig fájások.

Nem végződik minden kapcsolat válással. Nem kell minden pasinak gyereket szülni. Ki kell választani a megfelelőt, akiből jó apa lesz, és lehet rá számítani mindenben.

De persze előbb fel kell nőni a feladathoz.

26/32 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező,te még nagyon gyerek vagy.A válaszodból is látszik.De ez nem baj,még bőven belefér.Ne a gyerek kérdéssel foglalkozz,hanem a tanulással.Az meg hogy valaki 45 kilósan kövér lenne..........-.- Úristen!!Hol tart a világ?Honnan veszed ezt az emeletes baromságot?Szerintem próbáld meg önmagad szeretni és ne az ilyen médiaszennyek alapján döntsd el,hogy ki a kövér és ki nem az.
 27/32 A kérdező kommentje:
igen. az nem hízik terhesség alatt aki ha egész életében chipset, hamburgert meg ilyeneket zabál akkor sem hízik és kilátszik minden bordája. de én nem ilyen vagyok. sajnos
2015. febr. 13. 17:33
 28/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor sportolj. Elég egyszerű a képlet. Ha több kalóriát égetsz, mint amennyit beviszel, akkor fogysz. Ha fordítva, akkor hízol. Ha egyensúlyban van, akkor pedig tartod a súlyod. Ennyi az egész. Érdekes módon én mindent eszek, soha nem koplalok, természetesen 90%-ban egészségesen táplálkozok, sok zöldséget és gyümölcsöt eszek, zsírszegény húsokat fogyasztok, de ha úgy alakul, megeszem a pacalpörköltöt is, a nachost a moziban, a chipset otthon, vagy a puncskockát a cukrászdában. Heti 3x kardiozok, 2x súlyzós edzésre járok, jógázni is szoktam, meg kb. már minden féle sportot kipróbáltam, mikor mire szokok épp rá. 48 kg vagyok és 168 centi kb. 15 éves korom óta, most 21 vagyok. Hozzád nem sok a 45 sem, de ha sportolsz és egészségesen táplálkozol, akkor képtelenség, hogy rossz testalkatod legyen. Magyarul: először tedd rendbe az életed, ne azon agonizálj, hogy hogy néznél ki egy gyerek után, mert szánalmas és gyerekes. Igaz, hogy te még gyerek is vagy, de ettől függetlenül törekedhetnél arra, hogy éretten gondolkodj, és ne csinálj magadból komplett idiótát, még ha név nélkül is. Egyébként én sem akarok gyereket, ezt egy korábbi hozzászólásban már le is írtam, de soha nem jutott még eszembe, hogy azért, mert híznék terhesség alatt X kilót, amit utána le kéne adnom...
2015. febr. 13. 19:15
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
nehogy már féljetek a szüléstől, ti azért vagytok hogy szüljetek, ez a kötelességetek, rib-ncok!
2015. febr. 14. 11:35
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
29: közel sem ez a dolgunk. De mi, a férfiakkal ellentétben választhatjuk ezt is, hogy szülünk. Kezünkben a döntés, és semmi sem kötelez minket a gyermekvállalásra, szerencsére.
2015. febr. 14. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!