Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok vagy nem sok?!
Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt a párommal,18 éves vagyok,Ő pedig 31..Fura lesz,de "érettebb" vagyok a velem egykoruaknál,elég hamar megkaptam az első pofonokat...Anyukam is meghalt etc..nem tudom mi lesz velünk x év mulva de most jó..vélemény?!:) L2015. febr. 3. 20:09
1/5 anonim válasza:
A ti dolgotok. Nincs jogom beleszólni. Ha boldog vagy, miért ne?
2/5 anonim válasza:
Picit sok, de nem az én dolgom. Légy boldog, ez a fontos!
3/5 anonim válasza:
Tudtad hogy a pasidnak 10 év mulva nem fog fel álni !!! Te pedig akkora leszel abba a korba amikor a legjobban kivánod majd hidd el....
4/5 anonim válasza:
Akkor kerestél magadnak egy szülőt. Lehet te érettnek érzed magad, hiszen minden tini így gondolja. Viszont a batárod nem férfi, nem férfi az aki tini gyerekeket használ ki meglett emberként. Hamar felnősz mellett és valóban érettebb leszel nála, akkor pedig vége lesz ennek a kapcsolatnak.
5/5 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, a párom 33. Nagyom jól megvagyunk fél éve, köszönjük, nincs semmi probléma. Szóval kapcsolatfüggő. Nekem mondjuk van apakomplexusom, ezt tudom is és s párom is tudja, de érettebb vagyok a koromnál, van, hogy még ő sem érti amit mondok. Jól kiegészítjük egymást. Én viszont felnőttként léptem be a kapcsolatba, és azt egy kicsit durvának tartom, hogy te 16 évesen összejöttél egy 29 éves fazonnal. Volt régen egy ilyen barátnőm, 16 évesen egy 34 éves fazonnal járt. Nem tartott soká...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!