Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiú néha teljesen összekavar, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy barátom 2 éve, Andris. Kisebb vitáink mindig voltak,de ezeket rendszerint megoldottuk,ahogy szokás ezt egy jobb kapcsolatban. Aztán egy bulin megismertem egy srácot, Ádámot,akivel csókolóztunk. Ezt nagyon megbántam,el is mondtam Andrisnak,aki szerencsére megbocsátott és éltünk tovább. Ám Ádámmal nem szakadt meg a kapcsolatom,kerestük egymás társaságát (egy iskolába járunk) és szép lassan legjobb barátok lettünk,azt a bizonyos estét,pedig csak nagyon ritkán emlegettük. A helyzet,ami összezavar,a következő: mostanában Andris kicsit eltávolodott tőlem(nem a buli hatására,jóval utána) ha kérdezem,hogy eljön-e velem valahova,általában lemondja,hétvégenként viszont rendszerint átjön,viszont nagyon eltűnt a romantika köztünk. Ádám ezzel szemben nagyon kedves velem, mindig érdekli hogy hogy vagyok stb.,és néha azon kapom magam,hogy többet gondolok Ádámra,mint Andrisra,és nem tudom,hogy ez okés-e,egyesek szerint már ez is egy formája a megcsalásnak..Tehát teljesen tanácstaéan vagyok...(Andrissal viszont nem tudnék szakítani,annyi mindent éltünk már meg együtt,és szeretem.)2015. febr. 3. 18:14
1/4 anonim válasza:
Csak szereted? Szerintem hagyd őket...
2/4 anonim válasza:
Azért ne maradj valakivel mert sok mindenen keresztül mentetek,de boldogtalan vagy mellette,mert nem foglalkozik vele.Fontolóra venném az Ádám gyereket mint lehetséges jelölt.
3/4 A kérdező kommentje:
Viszont Ádám teljesen más,sosem gondolkodik előre és nem volt még hosszabb kapcsolata,ezért nem érzem azt,hogy járnék vele vagy bármi komoly.
2015. febr. 3. 18:23
4/4 anonim válasza:
Nem tudom mit vársz a pasidtól, ha megcsaltad. Nyilván nem bízik benned, pláne, hogy AKIVEL megcsaltad, azzal legjobb barátok vagytok.
Szakíts vele, az ő érdekében, mert így csak szenved. Előbb-utóbb úgyis azzal jönne, hogy te jobban elvagy a másik gyerekkel, mint vele, és akkor fel is út, le is út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!