Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért félti tőlem a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félti tőlem a páromat az anyós jelölt?

Figyelt kérdés

Párommal már 2 éve vagyunk együtt, 5 éve ismerjük egymást.

Az anyukája mindig is furcsán viselkedett velem szemben. Amikor ott vagyok náluk, akkor mindig megjegyzéseket tesz. Ha a párom van nálunk akkor folyton hívogatja, illetve megszabja,hogy hányra menjen haza...

Legutóbbi eset akasztott ki a legjobban! Barátomnak elkezdett hisztizni, hogy ő vele sosem foglalkozik.. Órákon keresztül meg volt sértődve és nem szólt a saját fiához. Valamikor viszont nagyon rendes (amikor jó kedve van) de a legtöbb esetben olyan furcsa,házsártos és mintha féltené tőlem a fiát ,aki ráadásul már nagykorú.

L/19

2015. febr. 2. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát kutyaszorítóban vagy. Muszáj kibirnod különben akkor a pasi és az anyós szemében is kudarc leszel,ha nem bírod ki.
2015. febr. 2. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Ilyen nőt én is ismerek aki szerintem ugyanezt megcsinálná, de csak egy ideig.

Nem tudja elengedni a kicsi fiát maga mellől.

Meg kellene értetni vele, hogy a fia már felnőtt és saját életet akar, ha tetszik neki ha nem.

2015. febr. 2. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
hiába lesz akárhány éves a fiú mindig anya fia marad. ez sajnos sose fog változni...talán az esküvő után de valószínű hogy akkor se. sajnos ez ilyen nem lehet vele mit tenni. félti a fiát hogy felnő és nem lesz többé szüksége az annyára vagy elveszed tőle.
2015. febr. 2. 21:16
 4/10 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy bármennyi éves lehet, mindig a fia lesz..

De azért egy 21 éves embernek ne mondja már meg,hogy hányra menjen haza.. (persze ha velem van csak akkor van ez)

No meg az is milyen dolog,hogy amikor ott vagyok akkor folyton tesz valamilyen megjegyzést, mindig leszídja előttem a fiát és persze engem is belekever néha.

Párommal erről már beszéltem sokat és már sokszor ő is unja ezt a helyzetet de nem tud vele mit tenni... Ő elviseli... Én annyira nem vagyok türelmes...

2015. febr. 2. 21:21
 5/10 aladar12 ***** válasza:
valamennyire érthető, mert az anyuka védi a kicsi fiát attól, aki el akarja tőle szakítani.
2015. febr. 2. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez már beteges, és sajnos nem fog változni, ha a kicsifia nem áll a sarkára. Sajnos ismerek olyan negyvenest, akinek pontosan ugyanilyen az anyja, a pasinak a mai napig nincs családja, minden nő menekül mellőle egy idő után (joggal).
2015. febr. 2. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen kapcsolatom, ahol annyira féltették tőlem a 'kicsi fiút', hogy még képesek voltak pletykákat terjeszteni, meg sírni is emiatt. Már szakítottunk a sráccal, mert nem volt képes kiállni mellettem és inkább anyucit választotta. Azóta is örülök, hogy így alakult, megkeserítették az életemet az örökös áskálódással. Szerintem ez a barátodtól függ...ha képes az anyja manipulálni, akkor inkább hagyd elmenni, mert ez nem lesz jobb, csak rosszabb. Mindenképpen beszéljétek meg ezt a pároddal, hogy neked ez rosszul esik stb és ha ő mindenképpen védi az anyját és neked nem ad semmiben igazat és nem áll ki sem érted, sem magáért, akkor szerintem szakíts, mert hidd el, csak szenvedni fogsz.
2015. febr. 2. 21:44
 8/10 A kérdező kommentje:
A barátom kiáll mellettem és mindenben támogat. De ő sem tud mit csinálni az anyjával... Ha felhozza a témát akkor mindig összevesznek. Egyébként nem is értem,hogy miért ilyen az anyja. 36 éves és nagyon fiatalos. Sokkal fiatalabbnak tűnik 36nál. És a gondolkodása is elég fiatalos de akkor ezt miért nem tudja felfogni? Hiszen ő sem olyan rég volt fiatal...
2015. febr. 2. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Két számon azért megakadt a szemem. 36 és 21

Ezek szerint ha ő a valódi anya akkor 15 évesen szült?

Ha tényleg ilyen fiatal akkor még az is lehet, hogy féltékeny rád, de most viccen kívül.

Egy valódi nő aki megélt több csalódást és sok dolgot tapasztalt az életből az nem így fogná fel a dolgot.

Hamar lett anya és szerintem ez is az egyik oka amiért ilyen hisztis és ellenséges.

Benned az a fiatal nőt látja aki ő soha nem lehetett, mert ugye ott volt a gyerek akit nevelni kellett.

2015. febr. 2. 22:21
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Igen 15 évesen szült, így van :)

Lehet tényleg igazad van.. Illetve ő neki most párja sincs mert most ért véget nemrég a második házassága. Eddig is hisztis volt de mostanában egyre jobban.

2015. febr. 2. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!