Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyi még belefér? Megbocsássa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi még belefér? Megbocsássam neki?

Figyelt kérdés
A barátommal két éve vagyunk együtt (ő 22, én 19). És tegnap bevallota nekem, hogy csókolózott egy lánnyal. Nem történt több és a lány kezdeményezett. Azt mondta megbánta és, hogy csak engem szeret, a lánnyal szembe semlegesek az érzései. Értékelem, hogy elmondta és nem titkolta el. A lány az egyetemi csoporttársa szóval mindennap találkoznak, ezért egy picit félek, hogy a csaj újra bepróbálkozik. Ráadásul a lány tisztában volt bele, hogy a pasim nem szingli. Mit tanácsoltok?

2015. jan. 29. 22:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem fér bele.

Egyébként meg szánalmas, hogy mennyire próbálja a felelősséget elhárítani magáról.

A lány kezdeményezett? Na és? Ha valaki "kezdeményez", akkor gondolkodás nélkül bele kell menni?

Cska téged szeret, és a lánnyal szemben semlegesek az érzései? Tudod, értelmes férfi ha szeret valakit, akkor nem fog mással leállni csókolózni.

Egyáltalán nem fér bele, ha valakit ilyen könnyű rávenni egy megcsalásra.

2015. jan. 30. 12:07
 12/15 A kérdező kommentje:
de nem csalt meg, csak csókolózott. vagy ez is megcsalásnak minősül?
2015. jan. 30. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem, csak sok itt a hisztérikus *****. Amúgy is az a megcsalás, amit te annak tekintesz, de egy véletlenül elcsattant csók még nem jelent semmit.
2015. jan. 30. 12:42
 14/15 Fish1 ***** válasza:
Szerintem annak minősül. Ráadásul, mint leírtad, már nem bízol benne... anélkül egy kapcsolat meg nem jó.
2015. jan. 30. 13:06
 15/15 anonim válasza:
0%
Egyszerüen nem értem, miért számít megcsalásnak egy csók egy ölelés, ennyi még a legjobb barátnak is jár. A megcsalás ott kezdődik (nem a szexnél) ahol az érzelmek erőssége nagyobb a mint a párkapcsolatban, hogy mindenki értse, ha a párod beleszeret egy másik illetőbe az már megcsalás.
2015. nov. 24. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!