Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve járok a pasimmal, ő 17 én 16, tegnapelőtt lefeküdtünk, ez volt az első, de most nem veszi fel a telefont és nem válaszol az üzeneteire!?
Hagyd a francba a fiút! De teljes mértékben! Ne hidd, hoyg méág lehet ebből a kapcsolatból bármi, mert abban nem ilyen alpári bunkón viselkedik a fiú. Csak egy strigula voltál neki, de tanulj belőle! Ne járj utána, ne keresd, űzd ki a fejedből is ezt a parasztot - de tanulj is belőle! Ne ábrándulj ki az egész férfi nemből miatta! Mert vannak normális fickók is. Szedd össze magad és határozd el, hogy nem fogod akárkinek odaadni magadat. Nézd: tényleg nem kell fél év után sem lefeküdni. Én 7 teljes évig jártam a leendő feleségemmel és utána mindketten szüzen házasodtunk. Az égadta világon semmit nem veszítettünk, sőt: baromerős kapcsolatunk van ahol mindkét fél érett és felelős. :) Aki igazán Téged akar és nem csak egy strugulát, hogy ezt is meghúztam, az fog tudni Rád várni! Mert nem csak arról szól egy kapcsolat, hogy jópofizok, amíg le nem fekszünk, hanem lehet érezni, hoyg mennyire őszinte a másik, mennyire mesél magáról, tárulkozik ki előtted, mennyire érdekli valóban az, ami Téged foglalkoztat és nem csak sabkon szövegeket nyom le. Az ember jóval több, mint a teste, egy igazi kapcsolatnak sem arról kell szólnia, hogy eljátszom a jópofit, csak hogy megkaphassam a tested.
Szóval, vagy küldj neki egy utolsó üzenetet, hogy legközelebb egy büdös gorilla b***on meg téged, vagy hasonlót, vagy akár enélkül csendesen magadban: de zárd le ezt a kapcsolatot, mert minél többet rágódsz rajta, annál rombolóbb lesz az utóhatása. tekints előre és legközelebb olyan pasit keress, akinél egyértelmű, hogy nemcsak az ágyba akar vinni, hanem enélkül is szeretne Téged igazi társának. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!