Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve járok a pasimmal, ő 17 én 16, tegnapelőtt lefeküdtünk, ez volt az első, de most nem veszi fel a telefont és nem válaszol az üzeneteire!?
Csajszi, szerintem alaptalanul aggódsz, és itt még adják is alád a lovat. De ha nem vagy türelmesebb, remek úton haladsz az elsárkányosodás felé. Ezzel el lehet riasztani a legszerelmesebb pasit is.
Mi van, ha sokat kellett tanulnia, vagy a haverokkal lógott, esetleg nézett egy filmet, vagy nagyon álmos volt és bealudt. Nem csak te létezel neki a világon, van élete, ahogy neked is.
a 71%-os valaszolo ha kemenyen is, de jol megmondta mi a helyzet.
kerdezo, mindketten fiatalok vagytok, nem kell nagyon tuldramazni. nem szep dolog, amit muvelt veled a srac, de sajnos ez van. mindig lesznek bunkok, akik kihasznaljak azt, akit ki lehet hasznalni.
nem mondom, hogy nem sajnallak, mert egy kicsit igen, mert naiv voltal es bedoltel neki.
de ahogy o viselkedik, az meg egyszemet huzas, legalabb annyi gerinc lenne benne, hogy eled all es megmondja, hogy csak ennyire kellettel. faj, rossz erzes, de most meg csak orlodsz, amig ki nem nyogi, hogy mi van.
hasonlo helyzetben en is azon agyalnek, hogy most mi a banat tortent a sraccal, eddig minden nap beszeltunk, most meg semmi.
legyen ez tanulsag arra, hogy a kovetkezo sraccal jobban vigyazz. nem feltetlenul lesz a kovetkezo is bunko, de esely mindig van ra sajnos.
Csak ennyit akart és kész... vagy lehet fogadásból dugott meg csak...
am ténylég..., az ilyen f4szfejeknek mindig van nőjük...
"akkor most csak így lelép? de olyan kedves, folyton azt mondogatta, hogy szeret, és szex után is azt mondta hogy imád."
Mert meg akart dugni.
"neki adtam a szüzességem, hogy teheti ezt?"
Úgy, hogy megkapta amit akart.
"de mért csinálta ezt? örökre emlékezni fogok rá, mert ő volt az első,"
Mert a farkát a puncidban akarta megfürdetni. Meg gondolom így elmondhatja hogy benned ő járt először. Utána akárki is jön akármennyire, is szeret, de ő lehetett az első.
"de mért hitette el velem, hogy szeret?"
Még egyszer és utoljára. Meg akart dugni, és meg is dugott.
Legközelebb ne dőlj be. Akármilyen kedves és figyelmes is volt tuti voltak jelei, hogy csak a puncidra hajt. A jövőben tanuld meg kiszűrni ezeket.
Bocs, de ha csak fél évig jártatok együtt, és az első szex után nem elérhető, akkor viszonylag egyértelmű a helyzet: csak egy újabb strigula kellett neki, hogy na, Veled is lefeküdt.
Sajnálom, de legközelebb ne feküdj le fél év járás után. Aki nem csak erre hajt, az képes több évet is várni Rád. Az sajnos nem érv, hogy kedves volt, sokmindenre képesek a férfiak ha ágyba akarnak vinni egy nőt. De emiatt ne ábrándulj ki az egész férfinemből, mert van még néhány normális pasi is. Én pl. 7 év együttjárás után feküdtem le a párommal - mután elvettem feleségül. Szóval, nem kell siettetni a dolgokat, mert könnyen csalódás lehet belőle. Keress egy normálisabb fiút, meg egyébként is még eléggé fiatalok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!