Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve járok a pasimmal, ő 17 én 16, tegnapelőtt lefeküdtünk, ez volt az első, de most nem veszi fel a telefont és nem válaszol az üzeneteire!?
ebben a félévben nagyon kedves volt, figyelmes és türelmes
nem hittem, hogy ezt teszi velem :(
Kedves kérdező!
Sajnos el kell keserítselek, csak egy alkalmat akart.
A pasik egy jó része szerieti a szépet tenni, amíg megkapja amit akar, aztán ha megvan már nem érdekes számára tovább.
A srác akivel lefeküdtél egy ilyen tipikus tahó him. Mindent meg akar szerezni, hogy aztán elmondhassa ez is megvolt, majd eldobja és folytatja a következő naiv leányzóval akit el tud kábítani.
De azért csak hogy nyugodt lehess, ha az történt ami írtam, és erre nagy esély vagy, te nem hibáztál, maximum abban, hogy hagytad magad vakká tenni a rózsaszin ködtől. nem te vagy az első és valószínűleg nem a legutolsó sem akit átver a fickó. Ugyanis, ha csak egy kicsit is fontos lennél a számára és valami kettőtök közötti probléma miatt nem úgy sikerült valami, akkor azt még ha nem is akarja konkrétan megbeszélni, de megpróbálna utalni rá. Viszont megbeszéléstől való elzárkózás, az konkrétan annak a jele, hogy nem hogy nem szeretett téged soha, nem is tisztel se mint barátot, se mint nőt, se mint embert.
Ez igen, csak gratulálni tudok annak a... Remélem, azért nem vette el a bizalmadat az emberektől.
Mondani persze könnyű, de próbálj meg túllépni rajta. Tanulj a dologból, jegyezd meg, és tartsd észben. Te nem rontottál el semmit, de ismerős az átverés érzése, bár én fiú vagyok (az kicsit más jellegű volt). Kitartást, remélem, találsz olyat, aki meg is becsül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!