Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fél éve járok a pasimmal, ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve járok a pasimmal, ő 17 én 16, tegnapelőtt lefeküdtünk, ez volt az első, de most nem veszi fel a telefont és nem válaszol az üzeneteire!?

Figyelt kérdés
Szerintetek mért tűnt el? Szerintem nem volt olyan rossz, mondjuk nekem eléggé fájt. Csak kihasznált? Olyan kedves volt és megbízható. Ő már nem volt szűz. Nem voltam elég jó neki? Én szeretem őt és aggódom.

2015. jan. 28. 11:47
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

ebben a félévben nagyon kedves volt, figyelmes és türelmes

nem hittem, hogy ezt teszi velem :(

2015. jan. 28. 17:28
 32/43 anonim ***** válasza:
Akkor drukkolok,hogy más oka legyen az eltűnésének!Próbáltad azóta elérni?Érdekelne a fejlemény.
2015. jan. 28. 17:32
 33/43 anonim ***** válasza:
Nos, egyet fogadj meg. Ne mássz a nyakára, mert akkor garantált, hogy elmenekül, még ha nem is gondolna rá egyébként. Foglald le magad, és hagyd, hogy ő keressen, ha akar, te már léptél. Ne alázkodj meg.
2015. jan. 28. 19:54
 34/43 anonim ***** válasza:
Nyugi, már a következő szűzlányt fűzi.
2015. jan. 28. 19:59
 35/43 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sajnos el kell keserítselek, csak egy alkalmat akart.

A pasik egy jó része szerieti a szépet tenni, amíg megkapja amit akar, aztán ha megvan már nem érdekes számára tovább.

A srác akivel lefeküdtél egy ilyen tipikus tahó him. Mindent meg akar szerezni, hogy aztán elmondhassa ez is megvolt, majd eldobja és folytatja a következő naiv leányzóval akit el tud kábítani.

De azért csak hogy nyugodt lehess, ha az történt ami írtam, és erre nagy esély vagy, te nem hibáztál, maximum abban, hogy hagytad magad vakká tenni a rózsaszin ködtől. nem te vagy az első és valószínűleg nem a legutolsó sem akit átver a fickó. Ugyanis, ha csak egy kicsit is fontos lennél a számára és valami kettőtök közötti probléma miatt nem úgy sikerült valami, akkor azt még ha nem is akarja konkrétan megbeszélni, de megpróbálna utalni rá. Viszont megbeszéléstől való elzárkózás, az konkrétan annak a jele, hogy nem hogy nem szeretett téged soha, nem is tisztel se mint barátot, se mint nőt, se mint embert.

2015. jan. 29. 13:40
 36/43 anonim ***** válasza:

Hátha segít :)

[link]

2015. jan. 29. 16:53
 37/43 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyok tolakodó: mi van azóta?
2015. febr. 3. 16:36
 38/43 A kérdező kommentje:
elmentem a házukhoz és felmentem a szobájába, mikor megkérdeztem mért nem lehetett elérni csak a válat vont. azt mondta sajnálja de ez nem fog működni :( nem hiszem el hogy ezt tette. mintha nem is az a srác lenne akit megismertem :( mért tette ezt velem?
2015. febr. 3. 21:51
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez igen, csak gratulálni tudok annak a... Remélem, azért nem vette el a bizalmadat az emberektől.

Mondani persze könnyű, de próbálj meg túllépni rajta. Tanulj a dologból, jegyezd meg, és tartsd észben. Te nem rontottál el semmit, de ismerős az átverés érzése, bár én fiú vagyok (az kicsit más jellegű volt). Kitartást, remélem, találsz olyat, aki meg is becsül!

2015. febr. 3. 22:17
 40/43 anonim ***** válasza:
95%
#38 kislány, nehogy egy ilyen barom miatt elveszítsd az önbizalmad, bár tudom, hogy ez nem egyszerű ... mindketten máshogy vagytok éretlenek, te egy naiv, jóindulatú emberke vagy, míg ő felelőtlen ... az egész csak annyiban a te hibád, hogy hagytad magad befűzni, de nehogy úgy gondold, hogy attól értéktelenebb vagy ami történt ... ez egyszerűen egy éretlen tacskó volt ... töröld ki az emlékeidből a történetet, és lépj tovább (férfi vagyok)
2015. febr. 4. 08:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!