Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez igy?
Ha összejövünk valakivel és mi lassabban szeretünk bele a másikba addigra a másik vagy kiábrándul vagy annyi negativ tüskéje lesz hogy csak félig szeret bennünket.
A röhej eleinte ő fut utánunk utána mi ő utana.
Ami még rosszabb utána arra ébredünk mindig mi engedünk és folyton mi futunk ő utána hogyan forditsuk ezt vissza? Hogyan csináljunk ujra kapcsolat elejét?
24/N
Kapcsolat elejét nem tudsz többé csinálni, az csak egyszer van.
Egyébként velem pontosan ez történt, és fogalmam sincs a válaszról. Valószínűleg ez a szitu, amikor túl későn értékeljük, amink van.
Az ilyen kapcsolatot ne próbáld "megjavítani". Keress mást. Az a normális ha mindketten ugyan úgy szeretitek egymást, és nincs ez a most ő keres most én. Egy rendes kapcsolatban nem is szabadna tudnod, hogy általában ki keresi a másikat ;D
Nekem szerencsém volt, és ELSŐRE megtaláltam az Igazit :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!