Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet belőle valami?
Figyelt kérdés
A lány akiről szó van évfolyamtársam. Lassan már 5 hónapja beszélgetünk. Facen/személyesen. Leginkább facen tudunk beszélni mert ő messze lakik tőlem. Itt jön a lényeg. Írok neki egy komplett "kisregényt" ő meg csak egy smile-t küld vissza. Személyesen is olyan halgatag. Szerintetek lehet belőle valami ? Vagy hanyagoljam a témát.2015. jan. 24. 00:20
2/8 anonim válasza:
Ha annyira sem nyit feléd,hogy rendesen válaszoljon a "kisregényedre" és ez még személyesen sem változik...ráadásul azt írod 5 hónapja beszélgettek,de akkor ebben mi a beszélgetés? :/ Ha eddig sem nyitott feléd,nem hiszem hogy ezután fog.
3/8 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy néha tudunk normálisan beszélgetni, csak mikor utalok arra hogy én szeretném őt. Akkor kezdi el ezeket a szmájlis szarokat. Személyesen nem beszélünk annyit, nagyon ritkán. Már mondtam neki hogy jöjjön ki velem a városba, megiszunk egy üveg bort vagy valami. De mindig csak halasztgatja.....
2015. jan. 24. 00:29
4/8 A kérdező kommentje:
Am 17 évesek vagyunk mind a ketten
2015. jan. 24. 00:29
5/8 anonim válasza:
A szmájlis tapasztalatokból...vagy nem tud mit írni,vagy nem is akar. De ha mindig mondod hogy menjetek ide-oda és ő halasztgatja,akkor eléggé valószínű hogy ő nem úgy érez ahogy te.
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem volt senkije és úgy érzi, 17 évesen ez cink, ráadásul ha tetszel neki akkor a szégyenlősség miatt kerüli az alkalmat..
Te tudod, hogy egyébként ráugrik-e a pasikra, vagy kis szende.
7/8 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Barátként kedvel, de pasiként nem. Ő nem akar veled kapcsolatot, és ezért ír csak szmájlit, mert nem akar megbántani és visszautasítani. Szerintem hanyagoljad a témát, és maradjatok csak barátok.
8/8 A kérdező kommentje:
De mikor elmennek diszkózni a barátnőivel míg minden nő a pasikon lóg ő nem mászik rá senkire se. Ezt onnan tudom hogy osztálytársam az egyik legjobb barátnője. Ő mondta hogy nem mászott rá senkire sem. A válaszolók ak nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2015. jan. 24. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!