Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék élni nélküle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék élni nélküle hisz róla szól az életem?

Figyelt kérdés
Imádom mindennél jobban szeretem, de ő neki nem kellek, mivel hívhatnám fel a figyelmét? Tudja, hogy szertem, de ő nem így érez irántam. Hogyan keltsem fel az érdeklődését?

2015. jan. 23. 12:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Akkor nem láthatod minden nap. Szombat/vasárnap csak nem jártok suliba...
2015. jan. 23. 12:50
 12/20 A kérdező kommentje:
Jaj, de két napot nem látom és újra így mindig eszembe jut, de nem is szeretném elfelejteni csak őt tudom szeretni.
2015. jan. 23. 12:56
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha ő nem szeret, akkor nem tudsz mit csinálni, ezt nem lehet erőltetni. Azt meg hogy csak szánalomból legyen veled, ne akard.

Amúgy az életben sok más fontos dolog van (pl barátok, hobbi, stb), a szerelem meg múlandó, egyik megy, másik jön :(. Ha szerencséd van hamar megtalálod azt aki végleg marad, ha nincs akkor meg, hát sajnos nehéz mit tenni...

2015. jan. 23. 13:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Mire vége lesz a tanévnek, már mást fogsz halálosan szeretni.
2015. jan. 24. 17:53
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert öt amióta ismerem szeretem. Ötödikes korom óta pedig szerelmes vagyok belé.
2015. jan. 24. 19:13
 16/20 A kérdező kommentje:
*őt
2015. jan. 24. 21:13
 17/20 anonim válasza:
Istenem! Annyira áterzem a helyzeted, én is már nagyon régóta szenvedek, de közben nem akarok továbblepni sem, mert csak őt lehet szeretni <3 akkor is ha ő nem viszonozza, akkor is ha teljesen reménytelen... Én sem tudok semmi okosat mondani, szerintem csak éljük túl valahogy,aztán lesz ami lesz, lehet hogy megjon az eszük :D de hidd el hogy nem vagy egyedül! :)
2015. febr. 3. 22:13
 18/20 anonim ***** válasza:
Egy kitűnő bizonyítvány az tuti figyelemfelkeltő.
2015. febr. 13. 20:13
 19/20 A kérdező kommentje:
Az meg van minden 4-es 5-ös.
2015. febr. 13. 21:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Egy férfi sosem önti ki a szívét senkinek!

Embereld meg magad,menj oda hozzá vagy hívd oda magadhoz egy megfelelő alkalomkor és kezd el fűzögetni. De semmi boci téma mert akkor lőttek a dolognak.

Találd fel magad, hívd el valahova csinálj vele bármi közösen, ezeket a helyzeteket meg kell teremtened, ez mind rajtad múlik. És így meg kedvel téged. Hazudj neki hogy ha már nem lehetek a fiúd akkor a barátod szeretnék lenni..stb Megtör előbb utóbb. ;)

2015. febr. 13. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!