Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék élni nélküle hisz róla szól az életem?
Figyelt kérdés
Imádom mindennél jobban szeretem, de ő neki nem kellek, mivel hívhatnám fel a figyelmét? Tudja, hogy szertem, de ő nem így érez irántam. Hogyan keltsem fel az érdeklődését?#szerelem #élet #féltékenység #érzelem #bánat #akarat #egyoldalú szerelem #reménytelen szerelem #Örök szerelem
2015. jan. 23. 12:29
1/20 anonim válasza:
Hát igazából gondolom nem tetszel neki... Nézz ki jobban ^^
3/20 anonim válasza:
Ha nem tetszel neki, akkor semmit nem tudsz tenni. Tudja is, hogy szereted, ha nem reagál akkor rá kell tudni, nincs mit tenni.
4/20 anonim válasza:
Ha nem tetszel neki akkor sehogy. Ez van. Egyszer túlleszel rajta.
5/20 anonim válasza:
Egy Zámbó Árpy szám megalapozza a sikeredet.
6/20 A kérdező kommentje:
De én őt imádom és annak ellenére is szeretem, hogy néha direkt bánt meg, nekem ő a mindenem.
2015. jan. 23. 12:36
7/20 anonim válasza:
Jó akkor mondjuk mostantól ne nézd a képeit és ne loholj utána és majd rájössz hogy hopp mégis tudsz nélküle élni...
8/20 A kérdező kommentje:
De mindennap látom az osztálytársam.
2015. jan. 23. 12:46
9/20 A kérdező kommentje:
*minden nap
2015. jan. 23. 12:47
10/20 anonim válasza:
Annyi férfi szaladgál egyedül a világban mint égen a csillag biztos találsz helyette másikat sőt biztos jobbat is!
NE AD FEL!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!