Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ez csak velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ez csak velem fordult elő? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány és nagyon beleestem,mondtam már neki sokszor hogy mit érzek iránta stb de mindig visszautasitott akármit akárhogy csinálok semmi és nem adom fel mert sokan mondták hogy próbáljam elfelejteni de nemtudom:D és ugygondolom valamit még lehet tenni :)

2015. jan. 5. 22:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

egyrészt a egy férfinak tényleg nem kell szépnek lenni, azt vettem észre, h nálam hülyébb fejjel is látok pasikat, h jó csajjal vannak.

másrészt, aki itt korábban jót írt rólad, az belsőre gondolt valszeg, s én meg arra írtam, h az ennyiből nem derülhet ki.

2015. jan. 11. 16:41
 12/13 anonim ***** válasza:
17/L-nak teljesen igaza van. :) Ha nem kölcsönös a vonzalom és te rá akarod erőltetni magad, pont az ellenkezője fog kisülni belőle.
2015. jan. 23. 01:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez csak veled fordul elo, legalabbis velem biztos nem, ki az a hulye, aki engem utasitana vissza???
2015. febr. 17. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!